Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 27. helmikuuta 2012

Tervetuloa!

Tarkoitukseni on näyttää tässä tilkkutöitäni, neuleitani ja käsitöitäni sekä muita harrastuksiani. Olen aloitteleva bloginpitäjä ja saa nähdä mitä tänne ilmestyy.

Sydämellisesti tervetuloa!


5 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogimaailmaan!!! Tänne mahtuu aina uusia kädentaitajien sivuja. Odotan mielenkiinnolla mitä saat tehtyä seuraavan kuukauden aikana "jotain valmista joka kuukausi"-teemalla.
  Maritta, Blokkisiskot

  VastaaPoista
 2. Bloggaathan joskus myös Tilkku-kissasta! Ja paljon kuvia mukaan, jos saan pyytää.
  Pyry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaisin kyllä Tilkku-kissaa mielelläni, mutta kissaniedillä on nyt talven passiivinen kausi meneillään. Tilkun aktiviteetit ovat ruokakupilla käyminen ja nukkuminen joko sohvalla tai saunan lauteilla, joten siitä ei ole paljoa kerrottavaa. Odottakaapas kevättä ja kesää,silloin on varmaan kerrottavaa, kun Tilkku viettää aktiivista ulkoilmaelämää ja hoitelee koko kylän tuhmat jyrsijät sukupuuttoon ja nauttii muutenkin oikeista kissanpäivistä.

   Poista
 3. Onneksi olkoon uudelle bloggaajalle! Tähän perään pitäisi kirjoittaa oikein pienellä tekstikoolla, että perästä tullaan. Vielä ujostelen oman julkaisemisessa. t. Lea P.

  VastaaPoista
 4. Lämpöiset onnittelut uudelle blogille:) Mukava ihastella blogien käsitöitä, saada ideoita ja innostua samanhenkisten kirjoittajien tarinoista. Rakastan kissoja, mutten voi itse enää pitää kissaa perheen allergian takia. Ihailen muiden kissoja kuvista, söpö on tämäkin ja todella mielenkiintoisen värinen turkki. Terkkusin Anne

  VastaaPoista