Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Leskenlehtiä ja hämähäkin verkkoa.....

 Ensimmäiset leskenlehdet löytyivät tienpenkalta jo viime viikolla.

Nyt minäkin olen sitten nähnyt paikan, joka on ollut niin monen käsitöiden tekijän vaelluskohde, Karnaluks!
Kyllä täytyy sanoa, että kaikkea mahdollista ja mahdotonta siellä olikin. Onneksi oli aikaa niin vähän, ettei ehtinyt sortua suurempiin ostoksiin. Sain mukaani tietysti kankaita, vetoketjuja ja pikkutavaroita. Helmiä toin  muutaman pussin helmentekijäystävälleni.


Spider-web taitaa olla monen suosikkiblokki juuri nyt. Ompelin niistä pienen torkkupeiton 100 x 130 cm. Ajattelin, että suikalelaatikkoni tyhjenisi edes hiukan, mutta mitä vielä. Kohta kaikki paikat pursuaa jos jonkinlaista lappua, suikaletta ja rättiä. Mitäänhän ei voi heittää pois.

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo hämäkkipeitto, olen itsekin joskus ajatellut tehdä aika näyttää. En ole vielä liioin käynyt tuolla Karnalukissa, mutta tänä keväänä on ollut puhetta joko mentäisiin porukalla saa nähdä toteutuuko. Täällä Pohjanmaalla satelee nyt lunta hiljalleen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun vierailit blogissani. Minullekin tarjottiin mahdollisuutta osallistua käsityöihmisten reissuun Tallinnaan ja Karnaluksiin huhtikuun lopulla, mutta on pakko jättää väliin Kankaisen ja Tilkkutexin jälkeen. Vaikka mieli tekisi mahdottomasti. Ihania ostoksia olet tehnyt Karnaluksissa.

  VastaaPoista
 3. Hämähäkkimalli houkuttaa täälläkin aina, kun näkee toisten aikaansaannoksia :) Ja tosiaan: pienimmätkin tilkut tuntuvat liian arvokkailta roskiin heitettäväksi - tilkkuilijan oireyhtymä?

  VastaaPoista
 4. Hei Arja,
  Onnetar suosi sinua blogini arvonnassa. Lähettäisitkö osoitteesi s.postiin arnica_np at netti.fi niin postittaisin sinulle voittamasi pussukan.
  terveisin
  Minna - arnikan käsityöt blogista

  VastaaPoista
 5. tulin vastavierailulle. Spider webisi on ihanan raikas.

  VastaaPoista
 6. Kiva löytää uusi blogi! Ihanan kesäinen tuo Spider web-peittosi. Minulla on vielä vaiheessa. Taidan olla ainoa, joka ei ole käynyt Karnaluksissa.

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja olet ostanut Tallinnan reissulla. Ja kirkkaita värejä kankaissa - kesä on tulossa tilkkutöihinkin :)
  Hämänäkin verkko on KAUNIS!!!!

  Maritta

  VastaaPoista