Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pipoja ja jotakin muuta

Tilkut ja kaitaleet eivät  vähene sitten millään, vaikka kuinka yrittäisi yhdistellä niitä. Spider-webin jälkeen innostuin ompelemaan "Mile-a-minute" systeemillä  blokkeja. Menetelmä on ainakin nopea. Yhdistin blokit mustalla kankaalla. Nyt on taas yksi tilkkupinta odottamassa jatkokäsittelyä.
 Helsingin Sanomissa oli vähän aikaa sitten juttu vastasyntyneiden pipoista, joita tarvitaan esim. Jorvin ja Kätilöopiston synnytysosatoilla. Neuloin muutaman jämälankavarastoni löydöistä. Pipo valmistuu nopeasti,  toisin kuin ne lukemattomat keskeneräiset työt, jotka ikäänkuin karttelevat esilleottoa.
Tänään on aurinko sulattanut lähes kaikki lumet pihasta ja mustarastas liverteli aamulla. Kyllä se kevät tulee sittenkin. Kissa nauttii ulkoilmaelämastä, ehti sentään hetken piipahtaa sisällä.

2 kommenttia:

  1. Mile-a-Minute-pinnasta on tullut upea!!! Ja noin monta pipoa jo valmiina. Eilenhän kyllä oli aika kurja keli, mutta olet tainnut kutoa pipoja ihan yötä myöten.....

    Maritta

    VastaaPoista
  2. Tilkkupinta on ihana, tykkään aina tuollaisesta mustan ja värikkään yhdistelmistä. Pitääpä tuokin systeemi laittaa kokeiltavien listalla. Lista alkaa olla vain jo aika pitkä...

    VastaaPoista