Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 21. toukokuuta 2012

Kaktukseni kukkii

 Kiitos ja anteeksi kaktukseni! Viiden viimeisen vuoden aikana olet ilahduttanut minua suurilla ja upeilla kukillasi.Vastapalveluina minä olen kiduttanut sinua kuivuudella, melkein hukuttanut, pudotellut ruukkuasi, jossa multaa oli enää pari ruokalusikallista.Vieläpä olen torunut sinua piikeistäsi ja valoon päin hakeutuvasta kasvutavastasi.
 Ja nyt sinä laitoit minut taas häpeämään kohteluasi avaamalla äitienpäivänä yhden kukkasi, kolme lisää seuraavana päivänä ja  tuoksuttamalla kotiani.
 Odottevissa on kukkia jatkossakin, sillä olet jo kehitellyt uusia nuppuja piikkiesi lomaan. Ehkä jatkan kuitenkin hoitoasi entiseen maliin, jos se sinusta on sopiva.Ei niin kauniita kukkia kuin kaktuksessa.................
Kaapista löytyi leikattuja farkkupaloja ja ajattelin tehdä niistä helpon peiton. Leikkasin poikieni vanhoista paidoista taustapuolen palat ja ruusukangasta koristeeksi . Ompelu oli tosi helppoa, mutta jälkikäsittely ei.
Peitto on pesty nyt kaksi kertaa umpinaisessa pussissa ja saumoja on harjattu ja harjattu. Varmaan harjataan vielä paljon ennen kuin kaikki nöyhtä on irronnut. Takapihan nurmikko on sinisenä roskasta.


Kaunista kevään viikkoa ihan kaikille!


3 kommenttia:

  1. Oi! ihania kukkia kaktuksessa! Peitto on tosi hieno!

    VastaaPoista
  2. Minua on aina kiehtonut kaktuksen tietynlainen ristiriitaisuus, "ikävä" kasvi piikkeineen, mutta niin herkät js kauniit kukat, aivan kuin sinunkin kaktuksessasi. Peittosi on kaunis!

    VastaaPoista
  3. Kiva peitto. Minullakin on vanhoja farkkuja säilöttynä odottamassa inspiraatitoa ia ideaa...

    VastaaPoista