Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Elokuun valmis

Tässä kuussa kävi niinkuin siinä vanhassa sadussa, jossa hiiri oli kissalle räätälinä. Ei  tullut kissalle takkia, eikä housuja. Tuliko lopulta kukkaro vai mikä se olikaan. Ei valmistunut minullekaan isoa peittoa, ei pientäkään peittoa, ei  edes kaitaliinaa, kuten ensin ajattelin.
Lopulta sain väkerrettyä tämän farkkukassin. Työ jäi kesken aikoinaan, kun puna-vihreä tilkkupinta ei  mielestäni näyttänyt hyvältä sinisen kanssa. Nyt se sitten on vihdoin valmis ja ompelemiseen ei paljon aikaa mennyt.
Ompelemista enemmän houkuttelevat sienimetsät. Suppilovahverot alkavat jo nousta maasta ja viime aikojen sateiden ansiosta kanttarellejäkin löytyy taas ihan mukavasti.
Huomenna taas metsään.

6 kommenttia:

 1. Tein viikonloppuna kaalikääryleitä, sisällä jahelihaa, sipulia, valkosipulia ja runsaasti viimevuotisia suppiksia. Haudutin kermassa ja voissa. Taivaallisia. Olisin voinut laittaa ohraa myös, mutta hoksasin asian liian myöhään.

  VastaaPoista
 2. Minusta farkku sopii kassiisi ihan hyvin, tikkaukset sitovat erilaiset värit mukavalla tavalla toisiinsa. Ihana sienipannu!
  Soilelle kiitokset suppisten hävityskonstista.

  VastaaPoista
 3. Kiva peruskassi,ja varsin kestävä farkkuinen sellainen. Ihana pannullinen sieniä.........

  VastaaPoista
 4. Kaunis farkkukassi, tikkaukset ovat tosi kivat ja on hyvä peruskassi, hyvän mallinen.

  VastaaPoista
 5. Tulipas kaunis kassi. Ihana kuva sienistä

  VastaaPoista