Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

torstai 20. syyskuuta 2012

Tilkku karkkikaupassa


Tänään sain valmiiksi Karkkikaupassa-peiton vai olisiko Englantilaiset lakut sopivampi nimi tälle. Päättäkää lukijat, minkä nimen peitto saa. Tämä on tehty yhteistyössä Soilen, Töölön Tilkkupajasta kanssa. Kaappin oli kertynyt kirkasvärisiä kankaita, enkä oikein tiennyt, mihin ne käyttäisin. Ompelin niitä mustiin suikaleisiin ja siitä se alkoi hahmottua.

Tikkaus on tehty Tilkkupajassa. Langan samoin kuin tikkauskuvionkin valinta oli  vaikeaa, koska eri mahdollisuuksia oli niin paljon tarjolla. Tässä on käytetty vaihtuvaväristä lankaa.Kokeilin ensin värikästä kanttausta, mutta musta näytti sittenkin paremmalta.

                                     Kai minä tälläkin peitolla vielä otan joskus pienet unet.                                          HYVÄÄ VIIKONLOPPUA IHAN KAIKILLE!

13 kommenttia:

 1. Peitosta tuli UPEA!!!!! Haluan nähdä sen la livenä!!!!!

  VastaaPoista
 2. Kun olin tikannut tämän peiton näin seuraavana iltana oopperassa oudon näyn erään rouvan päällä. Sanoin herra miehelleni, että käyn pyytämässä luvan, jos saisin kuvata hänen mekkonsa. Se oli kuin tehty sinun tilkkutyöstä. Kuva on edelleen mulla tallessa. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mukavaa nähdä se kuva.

   Poista
  2. Kun tulet seuraavan kerran tänne, niin näytän sen... Tai sitten ihan litan blgiini :D. muistaakseni kysyin siihen luvan.

   Poista
 3. Aivan ihana! Värit aivan hohtavat! Molemmat nimet ovat hyviä ja sopivat tähän.

  VastaaPoista
 4. Hivelee näköaistia, minä kun rakastan värejä olen aivan haltioissani. Englannin laku kyllä tulee mieleen:)

  VastaaPoista
 5. Syksyyn sopivat, hehkuvat värit!

  VastaaPoista
 6. Kuva: Tilkku karkkikaupassa on ihanan värikäs yhdistelmä;o) Uusin peittosi piristää mukavasti syksyn harmaita päiviä!

  VastaaPoista
 7. Karkkikauppa sopii peiton nimeksi oikein hyvin, on syötävän ihana.

  VastaaPoista
 8. Englannin lakuja, ihan selvästi. Upea peitto.

  VastaaPoista
 9. Hyvä oivallus käyttää kirkkkaita kankaita:) Minullekin ne ovat haasteellisia kun makumaalima vaan on maanläheisissä väreissä.
  Molemmat nimet ovat hyviä mutta englannin lakuun nuo värit vaan jotenkin yhdistyy sopivasti. Musta kanttaus työssä on piste iin päällä.

  VastaaPoista
 10. Todella kiva idea käyttää mustaa kirkkaiden värien kanssa. Englannin lakut tulee mieleen paremmin.

  VastaaPoista