Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ehtymätön jämälaatikko

 Miten tätä tilkkua, suikaletta ja muuta silppua aina vaan riittää ja riittää, vaikka ompelen ihan vimmaisena.
 Nyt on valmiina 33 postimerkkiblokkia ( ja lisää tulee ), jokaisessa 25 kappeletta 5 x 5cm  kokoista palaa, eikä laatikon sisältö mielestäni vähene yhtään, saati tyhjenisi. Tässä mallissa ei tarvitse minkäänlaisia ennakkosuunnitelmia, sen kun vain ompelee ja ompelee. Sopii hyvin tähän syksyiseen harmauteen.

Viime Tapanin päivän myrskyn jälkeen neljä vuorokautta sähköttä olleena ja siitä viisastuneena, huushollissani on ollut muurari töissä kaksi päivää. Nyt minulla on puuliesi, jota olen himoinnut pitkän aikaa. Nyt ei tarvitse kärvistellä kahvitta sähkökatkosten aikana.  Vielä pitää odotella muutama päivä laastin kovenemista, ennen kuin voin tehdä kunnon tulet pesään.        Sitä odotellessa polttelen pieniä tulia lieden päädyn kivitasolla.
 Muurauslaastia jäi hiukan yli tarpeen ja yritin tehdä siitä tuikkukuppeja. Kokeilu jääköön tähän kertaan. Tuotos ei todellakaan miellytä silmää, mutta onpahan yritetty nyt sitäkin.
                                           
Terveisin Arja

12 kommenttia:

 1. Minun täytyy kopioida sinulta tuota postimerkki-ideaa omaan jämäkasaan. Se ei nimittäin vähene täälläkään päässä :)

  VastaaPoista
 2. Postimerkkiblokki hyvä idea, pitää joskus kokeilla, mulla on kanssa jämäkasa ja se vain kasvaa.Iloisen näköisiä!

  VastaaPoista
 3. Tuo postimerkki-blokki on pantava korvan taakse. Hauskan näköisen keskospeiton teit niistä ja mitä kaikkea vielä on tulossa uusista blokeista.

  VastaaPoista
 4. Voi kun joskus ehtisi tuohon hommaan:)

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo postimerkki ruudut. Niistä tulee tosi ihana peitto. Kyllä puuloesi on ehdoton tässä epävarmassa maailmassa.

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kävit kylässä:) Tulin juuri varastosta, jota laittelin muuttokuntoon. Siellä on kanssa yksi ehtymätön kangasvarasto, tuntuu ettei se kulu mihinkään, vaikka vähän väliä istuksin ompelukoneella. Kankaat painavat yllättävän paljon kun niitä lähtee muuttamaan paikasta toiseen, joten uudessa asunnossa taidetaan olla kyllä hetki kangaskauppalakossa..

  Tuo alempana oleva karkkitilkkupeite on aivan ihana! Jotain tuommoista vois ittekin kokeilla niin saisi kankaita vähän vähemmäksi. Kun sitten vaan pystyisi olemaan ostamatta uusia, se tässä lienee se suurin ongelma:)

  VastaaPoista
 7. Sinulla on ihania käsitöitä! Ja mielenkiintoinen blogi, jonka olemassaolosta en ole tiennyt mitään! Kiitos vierailustasi!

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja olet tehnyt. Noista tilkuista saa vaikka mitä mukavaa :)

  VastaaPoista
 9. Moikka! Ihania juttuja olet tehnyt ! Minäkin rakastan tilkkujuttuja ja todellakin tilkkukasoja joka paikka täynnä heheh.Laitan tässä lähiaikoina tilkkupeittoja joita olen pikku-väelle tehnyt. Käyppä katsomassa. Mukavaa viikkoa!! -Sarkka-

  VastaaPoista
 10. Aloitan heti huomenna jämälaatikoiden tyhjennyksen postmerkit mielessä. Ihania tuikkualustoja olet tehnyt!!!

  VastaaPoista
 11. Se on niiiiiin ihanaa, kun jämälaatikoista riittää ommeltavaa aina vaan :-) Tuo postimerkkiblokki on kyllä kiva, itsekin haluaisin noita ommella.

  VastaaPoista