Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

torstai 25. lokakuuta 2012

Lokakuun valmis

Löysin pinon vuosia sitten leikkaamiani neliöitä. Harmittelin, että olin silpunnut niin kauniit kankaat. Punaisista, vihreistä ja ruskehtavista paloista  olin ajatellut aikoinaan ommella kuusenalusmaton. Noh, jos se olisi joskus valmistunut, niin eihän sitä olisi voitu ottaa käyttöön.
Meillä on levitetty kuusen alle yli 20 vuotta ainoa oikea matto. Se on tehty suurella innolla,  pikku poikien liimaisin käsin. Silloin, kun joulut olivat kihelmöivän salaperäisiä ja jännittäviä.

Ompelin osasta palasia torkkupeiton,( sinisävyiset jäävät odottamaan ties kuinka kauaksi aikaa jatkokäsittelyä.) Ystävätär nimesi tekeleen jalokivipeittoksi, hänen mielestään siinä on rubiineja, smaragdeja ja topaaseja. Onhan se mukavaa peitellä itsensä jalokivin, tässä tapauksessa tosin vain kankaisiin jäljitelmiin

Tilkku-kissa ei paljoa pakkasesta eikä rubiineista piittaa, oma turkki on lämmin, sohva pehmeä ja ruokapiste sopivan lähellä nukkumapaikkaa.


                                      HYVÄÄ VIIKONLOPPUA TEILLE KAIKILLE !

7 kommenttia:

 1. AIVAN MIELETTÖMÄN KAUNIS peitto !!!!! Kateeksi käy, kun olet niin aikaan saava!!!!

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikä peitto! Värit aivan taivaalliset! Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis! Värit ovat niin hienosti sommitellut. Täydellinen työ.

  VastaaPoista
 4. Minustakin peitto on todella kaunis:) Tikkaus tekee työstä huippuhienon:)

  VastaaPoista
 5. Ihana peite, todellakin säihkyy jalokivien sävyissä!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis peite! Toivottavasti kankaiden silppuaminen ei enää harmita.

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä, ihana, kaunis peitto! Laita siitä lisää kuvia. Millainen tausta, miten kanttasit? Näytä tikkauksia lähempää. Miten teit? Jotenkin näyttäisi, että tosi nopeasti, mutta ei ole mahdollista tehdä tällaista päivässä, vaikka ahertaisikin. Eihän? Söööööpö! Tilkun kuva.

  VastaaPoista