Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulukuun valmis

 Jäi taas melkein viime tinkaan joulukuun jotakin valmista. Kävi niin, että joulupukki  toi meille Mauri Kunnaksen uusimman kirjan, Piitles. Kun jouluvieraat olivat lähteneet ja sotkut siivottu, avasin kirjan ja siinähän se aika mukavasti vierähtikin, kun luin sen ja etenkin tutkin jokaikisen kuvan. Hauska kirja. Paljon mukavampi  kuin keskeneräiset käsityöt.                                                                                                                                                                                       


Tästä tilkkupinnasta oli aikoinaan tarkoitus tehdä kaitaliina, mutta siitä tulikin nyt kaksi tyynyä. Ratkoin sen kahdeksi neliöksi ja vanhoista farkuista ompelin suikaleita reunoille. Tähän käytettyjen housujen kankaassa on sen varran paljon stretsiä, ettei sitä ole voinut käyttää esim. kasseihin.  Tässä se toimii oikein hyvin.


Kaksi ylimääräistä tilkkusoiroa ompelin  alapuolen nappilistaan nurjalle puolelle, niin tuli käytettyä nekin suikaleet. Kokoa näillä tyynyillä on 35 x 35 cm.
Vaikka tämän vuoden aikana olen joka kuukausi tehnyt valmiiksi vanhoja aloituksia, niin paljon on vielä materiaalia jäljellä. Ehkä jatkan tätä ensi vuonnakin tai ainakin teen uusia keskeneräisiä varastoon.

Terveisin Arja

8 kommenttia:

 1. Hei vain. Löysin tämän sinun ihanan blogin. Tulen varmaan täällä käymään uudelleenkin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tilkkupinta ja kauniit tyynyt! Olet ollut kyllä ahkera kokovuoden, toinen toistaan kauniimpia töitä vain ilmestyy tänne blogiisi! Saamme varmaan ensi vuonnakin ihastella kauniita töitäsi!
  Hyvää ja ompelurikasta Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat tyynyt ja toi farkkukangas (farkut) käy niin moneen!
  Käväiseppäs blogissani siellä on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit tyynyt - ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Nätit tyynyt. Mukavasti olet saanut vanhoja töitäsi valmiiksi. Minullakin on paljon keskeneräisiä ja kankaitakin vaikka mihin... Nyt pitäisi käydä läpi kankaat sun muut tilpehöörit, kun vaihtaa ompeluhuonetta. Ompelurikasta tulevaa Vuotta sinulle :D

  VastaaPoista
 6. Olet saanut joku-kuukausi-jotakin-valmista!!!!! Hieno juttu!!!! Nämäkin tyynyt ovat aivan upeat.
  Nautitaan vielä vuoden viimeisestä päivästä kuntalaisina ennen kuin aamulla heräämme kaupunkilaisina :)

  VastaaPoista
 7. Hienot tyynyt tosi kauniit värit. Hyvää, tilkkurikasta Uutta Vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ihan uskomatonta, että jaksoit vuoden loppuun asti tehdä joka kuukausi jotakin valmiiksi! Minä tein muutaman ja sitten se jäi. Noista tyynyistä tuli oikein kauniit. Ja tuo kaitale nurjalla viimeistelee työn. Tosi tyylikäät.

  VastaaPoista