Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

torstai 20. joulukuuta 2012

Pieniä, nopeita joululahjoja

Poiketessani tutussa kangaskaupassa näin myyjän virkkaavan matonkuteesta hauskannäköisiä koreja. Siitä innostuneena ostin kiekon kudetta ja ison virkkuukoukun. Tässä tulos. Näihin on ollut hyvä kipata sopivaa sisältöä saajan mieltymysten mukaan. Patalaput saa naapurin mestarileipuri.


Joulukankaita on kertynyt vuosien varrella melkoinen määrä. Niitä tulee ostettua kai sen takia, kun ne ovat niin vastustamattoman kauniita. Kuitenkin niistä tehdyt ompelutyöt ovat olleet kohtalaisen pieniä, patalappuja, liinoja ja mukinalustoja Niinpä varastossa on jos jonkinlaista kuosia.
Leikkasin vanhoja kankaita neliöiksi ja ompelin niistä peiton.Malli on yksinkertainen ja nopea tehdä. Tämä peitto on nyt meidän virallinen joulupeitto, jonka alla voi latautua lämpimään joulutunnelmaan.

Oikein hyvää joulun odotuksen aikaa teille kaikille!

Terveisin Arja

8 kommenttia:

 1. Todella kiva joulupeitto! Tykkään kun siinä on värit järjestyksessä. Valkoinen on hyvä mu.kana myös.

  VastaaPoista
 2. Kaunis, jouluinen peitto! Pikkulahjat ovat kivoja, etenkin nuo pikkukorit.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea käyttää kaikki vanhat joulukankaat ja kuinka kaunis peitto siitä tuli, taustakangaskin on kaunis, nuo pikkukorit ihania ja patalappuset!

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto, kyllä tuon alla kelpaa lämmitellä.

  VastaaPoista
 5. Kiva idea tuo joulupeitto! Ja pikkulahjatkin - mukavaa joulun odotusta sinnekin :)

  VastaaPoista
 6. Joulunpeitto on ihanan jouluisen näköinenkin, ja noi korit voih kun osaisin virkata, minusta noi on ihanat!! Mukavaa joulua sinulle Arja!!

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis joulupeitto. Tuo malli on oikein kaunis ja olen nähnyt mustareunaisenakin. Tulee jotenkin mieleen 60-luvun geometriset kuviot.

  VastaaPoista
 8. Joulupeitto on kiva, siinähän näkyvät matkan varrella hankkimiasi erilaisia kankaita joita on varmasti mukava katsella:)
  Rauhaisaa ja mukavaa Joulua:)

  VastaaPoista