Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Näpertelyä

 Näpertelyksi meni tällä viikolla. Nyt, kun olisi ollut aikaa tehdä vaikka mitä, niin ei vaan tullut tulosta. Kangasvarastoja olen käynyt läpi moneen kertaan, mutta aina on puuttunut jotakin  tai ollut liian vähän tai jotain muuta  jne, jne,,,,,,,,,,,,,,,


Killassamme on kevään teemana keskeneräiset käsityöt.
 Väkertämällä näpertelin valmiiksi heijastimen (tosi tarpeellinen näillä pimeillä), matonkuteista virkatun maton, muutaman vanhan  blokkikokeilun patalapuiksi ja vauvanpeiton kanttauksen.
 Miten sattuikaan? Sopivan ajomatkan päässä kotoani oli tänään auki kauppa, jossa myytiin tilkkukankaat  alennuksella, -80%. Näinhän siinä kävi, että kassillinen kankaita lähti mukaan. Vähän kaduttaa tämä hillitön ahneus, mutta nyt olen päättänyt olla ostamatta  puoleen vuoteen yhtään mitään tilkkuiluun liittyvää. Jos lipeän päätöksestäni, niin tulkaa tukistamaan!Sain Sarkalta kadentaitojenihmeet.blogspot.fi tunnustuksen, josta kovasti ilahduin. Kiitos Sarkka!

Minun pitää kertoa kahdeksan asiaa itsestäni.
Ja lähettää tunnustus kahdeksalle eteenpäin.
Lähetän tämän kaikille lukijoille.


1. Kaikkein rakkaimmat ovat poikani
2. Asun maalla
3. Lempipaikkani on metsä
4. Lemmikkini on Tilkku-kissa
5. Lempivärini on punainen
6. Vuodenajoista paras on kevät
7. Minulla on maailman parhaat ystävät
8. Tykkään tehdä käsitöitä


ILOISTA ALKAVAA VIIKKOA TEILLE KAIKILLE !

6 kommenttia:

 1. Kyllä se vaan niin on että jos tilkkutyökankaita myydään alennuksella niin ostettava niitä on:) vaikka olisi tehnyt minkälaisen lupauksen tahansa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma noista lohduttavista sanoista!

   Poista
 2. No jos saa 80% alennuksen onhan sitä ostettava edes jotain!

  VastaaPoista
 3. Varsinaisen apajan olit löytänyt, onnittelut! En minäkään olisi tilaisuutta jättänyt käyttämättä.
  Itseäni hirvittää pelkkä ajatuskin etsiä kaikki keskeneräiset tilkkutyöt esille (niitä nimittäin on) ja joutua sitten viimeistelemään ne ;) Onneksi keskiviikkona jatkuu työviksen tilkkukurssi ja siellähän ei mitään vanhoja viimeistellä vaan tehdään uutta :)

  VastaaPoista
 4. Mhtavan kasan olitkin hankkinut kankaita !!! Ja heti pisti silmiin ainakin yksi kaunis kangas kasasta :) Nyt rupeaa kaduttamaan, etten sittenkin mennyt "lähikauppaan" ostoksille.....

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia, pakkohan sitä on sulovileenit tehdä, kun kerran halvalla saa. Tuntuu, että sinä aikana, mitä olen tilkkukankaita ostellut (n. 1 v), hinnat ovat nousseet aika huimasti.

  VastaaPoista