Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

lauantai 2. helmikuuta 2013

Älä osta mitään-kuukausi

Olen nimennyt tämän helmikuun: Älä osta mitään-kuukaudeksi. Syy on hävettävän nolo.Tavaramäärä on nyt saavuttanut sellaisen huipun, josta ei ole mahdollisuutta muuhun suuntaan kuin alas. Kaikkeen, mitä teen, on tarvikkeet löydyttävä omista kaapeista.
Maritta oli selaillut  BOM - sivuja ja löytänyt mukavia juttuja vuoden projekteiksi. Tiinatei oli tehnyt Aurifilin sivuilta löytyneen ohjeen mukaan tähtiblokin, jonka innoittamana minäkin ajattelin lähteä mukaan. ( Voihan tämä yritys tietysti päätyä UFOksikin. ) Isompi blokki on varsinainen kuukauden työ ja pienemmän ompelin pikkukolmioista, jotka jäivät isosta leikkuujätteenä. Ensin ajattelin käyttää pienen blokin johonkin pussukkaan, mutta nyt säästänkin sen, jos sille löytyy käyttöä vaikkapa sitten peittoa kootessa.


Nämä ehtivät vielä tämän talven lumille. Sukiin on käytetty jämälankoja. Niitäkin on kertynyt vuosien aikana kohtalainen määrä. Nyt vain kaivelen vanhoja varastoja ja iloitsen, jos ne edes vähän hupenisivat.


                                                            Rentoa viikonloppua!
                                                                Terveisin Arja7 kommenttia:

 1. Kaunis on sinunkin BOM:si ja sukat pirtsakan värisiä!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että päätöksesi pitää:)Ja onnea jos onnistut, minä en uskalla moista päätöstä tehdä vaikka syytä olisikin:)
  Minäkin tein tuon BOM:in mutta laitoin keskelle liian vaalean kankaan: Olet onnistunut paremmin kankaiden värivalinnan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ompa hyvä ajatus. Pitäisiköhän minunkin kokeilla tuota. Kaunis tilkkublokki.

  VastaaPoista
 4. Kivan blokin olet saanut aikaan! Minä voisin yrittää pitää älä-osta-kankaita -helmikuuta, en tiedä onnistuuko?

  VastaaPoista
 5. Sulla on sama ajatuskun mulla..jämälanka projekti :) Ihania sukki olet tehnytkin!!

  VastaaPoista
 6. Kivat blokit! Peiton nurjalle sopii kaikki palat joissa on samoja kankaita kuin etupuolella, paitsi tietysti jos tekee taustapuolen etupuoleen sointumattomasta kankaasta. (Miksi tekisi?) IHANA sun kissasi!

  VastaaPoista
 7. Tosi nätti blokki. Oikein on kiva. Tekemäsi Karkkikauppa-peittosi jäi niin mieleeni kaihertamaan, että oli aivan pakko alkaa suunnitella omaa. Tuli niin 60-luvun geometriset kuviot mieleeni.

  VastaaPoista