Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hempeää vaaleanpunaista

 Tähän kokeiluun innostuin viikko sitten kässäkerhossamme. Aiheena oli sydämelliset käsityöt  lähestyvästä ystävänpäivästä johtuen. Applikointi ja käsinompelu eivät ole oikein koskaan kiinnostaneet minua, mutta nyt taisin saada kipinän niihin.  Tämä pieni liina valmistui Maisan upeiden tilkkuapplikaatioiden innostamana. Kiitos Maisa! Työ on kuvattu  niiden viiden minuutin aikana, jolloin  kevätaurinko paistoi  pilvisten ja lumisateisten viikkojen jälkeen. Vaaleanpunainen väri tuntuu vieraalta, kolmen pojan äitinä sille ei ole ollut käyttöä, eikä liiemmin sydämillekään, mutta tässä ne näyttävät ihan söpöiltä.
Kiltamme Marittalta onnistuvat kaikenlaiset pussukat, joita häneltä syntyy tiuhaan tahtiin.  Minun yritykseni tuotti tämän tekeleen, jossa säilytän nyt navigaattoria. Sain sen pojaltani joululahjaksi, kun peltipoliisit alkoivat lähetellä ikäviä kirjeitä kotiin. Nyt pysyy hyvin valppaana pitkilläkin matkoilla kilautuksia kuunnellessa ja kotikulmilla ajellessa koje lepää pehmeässä pussukassaan hanskalokerossa.

Terveisin Arja


6 kommenttia:

 1. Navigaattoripussukkasi on tosi kiva, ei mikään tekele! Siistiltä ja suoralta näyttää, pysyy ryhdikkäänä pystyssä ja tikkauksesikin ovat mielikuvituksellisemmat. Hieno!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo sydäntyö !

  Olen huomannut että ahkerasti sivuillani vierailet, kiitos siitä ♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis liina ja pussukka kivan pirteä, hyvä navigaattoripussukka!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita töitä. Ja ihanaa, että sait pyydystettyä auringon myös kuvaasi, antaa uskoa siihen, että kevät vielä tulee. Navigaattorillasi on pirteä koti, pussukassa on kivat tikkaukset!

  VastaaPoista
 5. Sydämmet ovat kauniita ja oikein oiva ystävänpäivä lahja ja muutenkin lahja. Itse kun teen aplikointia, niin tahtoo tulla ryppyjä aina tuohon ompeleeseen varsinkin jos laitan vanua. Kannattaisi varmaan silittää ensin tai jotain.... Toi pussukkasi tuo mieleen pääsiäisen ja sitä myöten kevään... Kaunis

  VastaaPoista