Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Helmikuun rästiblokki


 Helmikuun Bom on nyt ommeltu. Alussa tuntui, että mahtaakohan kaikki palaset osua paikoilleen. Kai ne sitten osuivat, kun suhteellisen samanlaisen kuvion sain aikaan kuin mallissakin. Ompelu ei ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. Kooltaan siitä tuli puolisen tuumaa pienempi kuin edellisistä blokeista, vaikka mielestäni leikkasin  kaiken niinkuin pitikin.
 Lähes kaikki päivät nukkuva kissani innoitti tämän kassin tekemiseen. Mallin löysin jostakin venäläisestä tilkkublogista. Tässä on kankaana kirpputorilta ostettu miesten paita, joka maksoi 50 centtiä. Kangas on  paksuhkoa puuvillasekoitekangasta, välissä ohut vanu  ja vuori on vanhaa verhoa. Joten hintaa sille ei paljoa tullut, samalla rahalla saisi pari muovikassia kaupasta. Tikkaus on olevinaan kalaparvi, josta kissa näkee suloisia unia.
HYVÄÄ  VIIKONLOPPUA !

8 kommenttia:

 1. Rauhallisen värinen blokki. Kuulosti vähän siltä, että BOMit aiheuttavat stressiä. Kissakassi on oikein hauska. Minäkin käytän kangaskasseja ja olen tehnyt niitä aika moneen lähtöön + pari keskeneräistä on kaapissa.

  VastaaPoista
 2. Kiva kassi ja hienon näköinen blokki! Tosi monimutkainen. Kissasi on aivan ihana! Katso, miten olen käyttänyt tilkkujasi paitsi vaaleisiin tilkkuosuuksiin kolmio-neliötähtiblokeissa, myös viimeisimmässä pussukassani. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kiva kassi. Arja käy katsomassa tilkkupiirin blogissa niin sieltä näet puput ( voit tulostaa ja suurentaa) Tiiraile sieltä - pääsee mun blogistä oikealta sivupalkista.

  VastaaPoista
 4. Oikein kivan on tas blokin väritys! Toivottavasti kaikki blokit eivät olihn näin pienistä osista koostuvia.

  VastaaPoista
 5. Kaunis on blogi. Värit sopivat hyvin yhteen. Kissa kassit on aina kivoja. Annoin yhden kissakassin serkulleni, joka on kans erityinen kissaihminen!! Valitettavasti en kerennyt siitä kuvaa ottamaan!

  VastaaPoista
 6. Sinulla on hyvä värisilmä. Tuo bloggi on upea. Ja kisukassi, suloinen :)

  VastaaPoista
 7. Hyvät värit blokissa. On hauska nähdä, miten erilaisia niistä tulee eri kankailla, vaikka malli on sama. Kissakassi on hauska!

  VastaaPoista