Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Onnenpotku arpajaisissa ja mustia orvokkeja

 Osallistuin Kosotädin, Pagisen mitä pagisen arpajaisiin. Onni potkaisi ja voitin tämän paketin, nostalginen ruusupurkki vuosikymmenten takaa, linnunpönttökoriste ja pehmeä bambuliina pöydän pyyhkimiseen. Suuret kiitokset! Kosotäti kirjoittaa blogiaan niin iloisella aseteella ja Karjalan murteella,  että sitä lukiessa tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.
 Käsityöt ovat jääneet viime aikoina kovin vähäisiksi. Ulkona riittää tekemistä ja säätkin ovat sallineet kaikenlaisen mukavan puuhastelun pihalla. Sisällä taimien kasvatukset ja kokeilut valtaavat tilaa ja kissa-parka on ihan ihmeissään, kun sen näköalapaikan valtaa rumat multapurkit.
Mustat orvokit ovat kukkakauppiaan  mukaan tämän kevään uutuus ja niitähän piti tietenkin ostaa. Väri on  oikein tumma violetti, ei nyt ihan musta kuitenkaan, mutta kaunis valkoisten orvokkien kanssa.

Oikein hyvää viikonloppua ihan kaikille!
Terveisin Arja

7 kommenttia:

 1. Vau, mahtavaa että voitit! Nostalgiapurkki toi mieleeni kouluaikaisen eväsrasian, jossa oli saranoitu kansi. Hyvin samanlaiset kuviot. Myöhemmin säilytimme siinä suklaapaloja, sieltä saattoi käydä napsimassa herkkupalan silloin tällöin, ei joka päivä kuitenkaan. Kiva purkki siinäkin mielessä. Toivottavasti Kissa edelleen näkee jostain ulos!

  VastaaPoista
 2. Onnea voitostasi. Toi purkki on ihana, melkein olen ihan kade!! No en sentään, olen onnellinen että sinä voitit!! Pitäisköhän jotain laittaa itsekkin kasvamaan...vaikka auringon kukkia. En olekkaan pitkään aikaan mitään itse kasvatellut.

  VastaaPoista
 3. Onni potkii kivalla tavalla! Orvokit näyttävät upeilta, syvä, tumma väri on vaikuttava.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun paketti tuli jo perille.
  Tosi upeita nuo mustat orvokit, täälläpäin en ole noita nähnytkään.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut voitosta ja tuo purkki tuo mieleen myös lapsuuden, meilläkin on ollut tuon tyylinen purkki ja muistaakseni oli mummolla kahvipurkkikin tuollainen, nostalginen!
  Kaunis tumma orvokki! No pian saa kissa kattella pihalle, kun ilmat lämpiää ja saa istutukset laittaa pihalle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos siulle ihanasta yllätyksestä:)
  oon ihan sanaton.
  Kiitos.

  VastaaPoista
 7. Nuo mustat orvokit on aivan ihania. Olen kasvattanut myös, mutta niiden jälkeläiset olivatkin tumman sinisiä.

  VastaaPoista