Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Blokki, joka ei rokkaa


 Kuukauden BOM  minun tekemänä näyttää tältä, blokin nimi on Rocking Around the Clock. Kuten Tiinatei kirjoitti, ohjeiden laatu ja vaikeusasteiden erot  Aurifilin joka kuukausi tehtävissä blokeissa ovat melkoiset. Tämä on varmasti helpoin tähän astisista ja leikkausohjeet olisi suunnittelija voinut tarkistaa ennen julkaisemista. Leikkasin kolmioista muodostuviin neliöihin tuumaa pienemmät palaset, mitä ohjeessa käskettiin ja sittenkin sai vielä pienentää. Kankaat näihin blokkeihin olen kaivellut vanhoista varastoista, tämä näyttää aika hailakalta, mutta kai se siellä seassa menee.


 Kaktukseni, joka kukkii uskollisesti joka vuosi, ilahdutti taas eilen illalla avaamalla kolme kukkaansa kerralla. Tämä on varmaankin jokin seonnut yksilö. Se teki viime kesän aikana seitsemän kukkaa ja nytkin on nuppuja odottamassa. Sen poikaset, joita se myös tuottaa runsain määrin ja joita olen jaellut haluaville, ovat olleet kukkivaa sorttia. Jos joku haluaa alkuja, niin täältä niitä saa.
 Tämä peitto on ollut keskentekoisena useamman vuoden. Malli innosti aikoinaan hyödyntämään jämävarastoa, mutta työ tyssäsi tikkausvaiheeseen.Laitoin siihen liian paksun vanun ja tikkaaminen olikin sitten tosi työlästä omalla koneella. Eilen pusersin sen valmiiksi ja tämä peitto jää varmasti kotikäyttöön. Tämän lähempää sitä ei voi esitellä.

Eniten minua on viime aikoina työllistänyt tämä. Nyt sen sain, viherhuoneen, jota olen himoinnut vuosikymmenet. Näytän sitä näin pienesti, koska se ei ole vielä valmis. Älkää ihmetelkö ällösisustusta. Poikavaltaisen perheen äitinä tämä on ainoa mahdollisuus käyttää pinkkiä ja limeä.Ensi viikolla tyttöjen illan jälkeen sisustus onkin jo paljon hillitympi.


Aurinkoa ja linnunlaulua teille kaikille. Arja

9 kommenttia:

 1. Kaktuksesi on ihana. Harmi, että meillä ei ole ikkunalautoja, muuten ilmoittautuisin taimijonoon. Hauskaa nähdä, miten erilaisia noista BOMeista tulee eri tekijöiden käsistä.

  VastaaPoista
 2. Tykkään valmistamastasi peitosta! En ymmärrä, miten se voisi olla esittelykelvoton, sehän on hieno. Erityiskiitos, että kissasi on mukana kuvassa. -- Seuraavalla kerralla jos työsi jämähtää tikkausvaiheeseen, ei kun lähetät sen Töölön Tilkkupajaan tikattavaksi. http://toolontilkkupaja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Minä olen ehdottomasti samaa mieltä Tilkunviilaajan kanssa, että peitto on esittelykelpoinen ! Siispä peitto vain mukaan huomenna kiltailtaan.

  VastaaPoista
 4. Upeita töitä, peitto on tosi kaunis.

  Upeat kukat kaktuksessa ja toi siun viherhuoneon oikia namu.

  VastaaPoista
 5. Kivat värit Kuukauden Bom:ssa ja peitto on varmasti esittelykelpoinen, raikkaat ja pirteät värit ja kiva blokki malli! Tykkään.
  Kaunis kaktus ja tuo viherhuone on tosi kiva oma tila.

  VastaaPoista
 6. Viherhuone olis ihana. Meilläkin vanhassa navetassa odottaa n. 1800-luvun ikkunoita sitä käyttöä varten. Vaikka luulenkin, että mieheni haluaa jotain siellä kasvattaa.... sisustuksesi ei ole ällö, tytöt on aina tytöjä :) Tilkkupeitto on ihanan näköinen. Mukavaa viikko ja linnunlaulua myös sinulle!

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis peitto, ihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Upea peitto ja varmasti on esittelykelpoinen! Viherhuone on aivan uskomattoman upea. "Poikasen" vein kotiin auton etupenkillä ja enkös hurjastellut kurveissa niin, että nurinhan se meni. Ajaessa sitten yritin pelastaa sen ja sain sormet täyteen piikkejä, pakko oli pysähtyä seuraavalla pysäkillä piikkejä poistamaan. Toivon vain ettei raasu ota nokkiinsa hurjasta kyydistä.

  VastaaPoista
 9. Kaunis peitto! Tykkään sen iloisista väreistä. Viherhuoneesi ja tyttöjen ilta - aika hurmaava yhdistelmä.

  VastaaPoista