Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 27. toukokuuta 2013

Väriterapiaa ulkona ja sisällä

Nyt, kun kesä on tullut oikein vauhdilla ja aikaa menee pihahommissa, ompelukset ovat jääneet ihan olemattomiin. Kateellisena seurailen toisten blogeja ja ihailen kaikenlaisia pussukoita, peittoja, neulatyynyjä ja ties mitä, jotka tuntuvat muilta syntyvän ihan kuin itsestään.
Tämän pussukan väsäsin kahdesta blokkikokeilusta. Joskus harjoittelimme kaarevien reunojen ompelua ja nämä ovat siltä kurssilta (viime vuosituhannelta ). Kovin on pussukka punainen , mutta pianhan se joulukin tulee. Voin muistella silloin,  että tämä valmistui omenankukkien aikaan.


Tämän pikapeiton ompelin  ystävättäreni kesällä syntyvälle lapselle. Siinä sitä onkin väriterapiaa vauvelille. Olisi ollut mukavaa ommella jotakin vaaleanpunaista ja hempeää, mutta sellaisia kankaita ei nyt löydy minun kangasvarastostani.

 Kaikenlaisia värejä on nyt ulkona ihasteltavaksi, vihreän eri sävyt ja erityisen upea naapurin kesantopelto. Se kukkii keltaisena mattona voikukkaa ja näyttää nyt tosi kauniilta. Kun tuota voikukkaa katsoo tarkemmin, niin sehän on ihan täydellinen kauneudessaan.

Hyvää alkavaa viikkoa ihan kaikille!

3 kommenttia:

  1. Itselläni sama "ongelma". Ompelut ja kutileet jääneet nyt pihatöiden vuoksi taka-alalle. Ihanan värikäs pussukka ja hieno kuvauspaikka.

    VastaaPoista
  2. Kiva peitto! Ei aina tarvitse olla vaalean punaista :)

    VastaaPoista
  3. Nätti peitto! Lapselle sopii myös reippaan näköinen, olen Marittan kanssa samaa mieltä ettei ole pakko olla hempeä. Ei näytä pikaisesti tehdyltä. Hyvä, sinä!

    VastaaPoista