Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Muutama pussukka

Nämä pussukat ompelin jo ennen juhannusta ja sen jälkeen ei ole mitään valmista tullutkaan. Selkäkipu pitää pois ompelukoneen äärestä ja monesta muustakin paikasta. Harmittaa!
Juhannusiivouksessa kaivelin  oikein pohjia myöten vanhoja varastoja ja paljon löytyi unohduksissa olleita  keskenerisiä töitä ja blokkikokeiluja. Osa löydöistä on käytetty näihin pussukoihin, mutta vihdoinkin on lähtenyt  myös kierrätykseen ja roskikseen sellaista tavaraa, jota en varmaan koskaan tulisi tarvitsemaan.

 Nyt ymmärrän, miksi tämän kukan nimi on palava rakkaus. Sen hehkuvan punaisen värin lisäksi siinähän on sydämen muotoiset terälehdet. Tämän rakkauden leviämistä ei kai pysäytä mikään, joka kesä sitä löytyy uudesta paikasta.

Hyvää heinäkuuta ja kaunista kesää ihan kaikille!

9 kommenttia:

 1. Tosi kauniit pussukat.
  palavarakkaus on hyvä perenna, kestää tanakasti pystyssä ihan ilman tukemisia.
  Ne siulta saadut siement ovat kasvaneet hyvin ja alkavat ihan kohta kukkia.

  VastaaPoista
 2. Kauniita pussukoita olet tehnyt ja niin kivan pirtsakan värisiä!
  Mummallani oli palava rakkaus kukkaa iso penkki täynnä ja ne olivat kyllä hienoja, itsellenikin on tämä, mutta ei niin paljon.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat pussukut!! Toivottavasti selkä toipuu pian.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Kyllä Tilkku-kissasi näyttää ihanalta ja jotenkin inhimilliseltä uudessa pääkuvassa. Kivat pussukat!

  VastaaPoista
 5. Vai muutama :) kivoja pussukoita kaikki!!

  VastaaPoista
 6. Iloiset pussukat!
  Tilkkuleirillä havahduin että itseltäni puuttuu monta pussukkaa: Fööni-pussukka, uimapuku-pussukka, latureille pussukka jne... listahan on loputon. Eli pussukoita tarvitaan aina:)

  VastaaPoista
 7. Tosi iloisen väriset pussukat.

  VastaaPoista