Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 12. elokuuta 2013

Läppärilaukku ja kotikonna

 Tähän asti läppärini on kulkenut milloin missäkin pussissa, mutta nyt sillä on sopiva laukku.  Käytin tähän pari viikkoa sitten Lahden Vexleristä ostamaani batiikkikangasta ja metrivetoketjua. Seuraavalla kerralla siellä käydessäni pitääkin ostaa lisää noita ketjuja, ovat edullisia ja  käteviä. Onnistuin jopa itse  pujottamaan toisen lukon ilman mitään erikoityökalua.
. Nyt laukun saa helposti auki pohjaan asti kahdella vetopelillä. Pari taskua olisi ollut hyvä lisä larurille ja hiirelle.

Eilen huomasin pihallani  tämän konnan. Raukalla on ilmeisesti toinen takajalka vaurioitunut, kun ei pysty loikkimaan.  Liikkuu kuitenkin ihan ripeästi neljällä jalalla. Ilahduin suuresti, kun vielä tänään aamuna konna tepasteli nurmikolla, eikä ollut joutunut minkään saalistajan suuhun.Toivottavasti se kuntoutuu pian.                                       Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!11 kommenttia:

 1. Onpa ihana väritys läppärilaukussasi! Minulta tuo Lahden kangasaarrekauppa käymättä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva läppärilaukku. Vetoketjut ovat mulle valitettavan vaikea juttu. Ihana konna. Tänä kesänä on näkynyt facebookissa ja muuallakin kivoja konnakuvia. En muista aiemmin törmänneeni näin mukavaan määrään kuvia. Siellä missä on sammakoita, on luonto yleensä luomua.

  VastaaPoista
 3. Hieno läppärilaukku, kaunis tilkkupinta. Onpa iso konna ja toivottavasti paranee. Tuolla Lahdessa pitää joskus päästä käymään.

  VastaaPoista
 4. Vautsi mikä läppärilaukku! Mukavaa viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
 5. Hieno läppärilaukku!
  Tunnustan...pelkään sammakoita. Pienenä pojat heitteli niitä heinäpellolla niskaan...siinä syy.

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti laukku. Voihan konna-parkaa kun jalka on kipee.

  VastaaPoista
 7. Ihana laukku! En ole perehtynyt metrivetskareiden sielunelämään, mutta moni on niitä käyttänyt, joten alkaa kiinnostaa...

  VastaaPoista
 8. Vau, mikä läppärilaukku! Ehkä kannatti sinnitellä jos minkä pussin kanssa tähän asti, kun nyt on sitten näin hieno kantoväline!

  VastaaPoista
 9. Ihana tilkkutoteutus laukussa. Kantelisin mielelläni läppäriä tuossa laukussa!!

  VastaaPoista
 10. Jopa on komia laukku läppärille, tuossa sitä on ilo kannella.
  Rupikonnat taitaa muuten kulkea ryömmällä, ainakin ne mitkä mie oon nähny,hyödyllinen otus, syö etanat puutarhasta.

  VastaaPoista