Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 5. elokuuta 2013

Take It Easy-blokki


   Aurifilin elokuun Take It Easy-Blokki näyttää tältä minun versiossani. Ja iisisti tässä on kyllä otettukin. Kaikki tekemiset ovat jääneet joko aikeiksi tai aloituksiksi. Mutta eikös se loma olekin sitä varten, että sen jälkeen jaksaa toteuttaa kaikki vanhat ja uudet suunnitelmat.

Kahdeksan kappaletta on nyt tehty ja saapa nähdä, riittääkö nämä kankaat jatkossa. Olisi pitänyt miettiä asiaa silloin, kun aloin tehdä tätä projektia, että kahteentoista blokkiin tarvitaan aika paljon kangasta.
 Nämä näyttävät nyt aika bliisuilta, mutta toivottavasti välikaitaleet yhdistettäessä parantavat vaikutelmaa.
 Nyt tiedän, miksi tuo yksi blokki on pienempi kuin muut. Olen ommellut eri paininjalalla. Voisinhan tietenkin purkaa sen ja ommella uudestaan, mutta  varmasti jää tekemättä. Ehkä saan senkin sullottua sekaan jollakin suikalesysteemillä.
Hyvää  alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Jos näihin tulee välikaitaleet, tuon pienemmän blokin ympärillähän voi olla vähän paksummat kaitaleet. Eli ei mitään ongelmaa!

  VastaaPoista
 2. Oho, jokos elokuun blokki on ilmestynyt ja olet tehnytkin sen jo. Lähden etsimään jospa löydän mallin:)
  Yksi minullakin on pienempi kui muut mutta en tee uutta enkä pura vanhaa, katson mitä teen kun kaikki ovat valmiina.

  VastaaPoista
 3. Edelleenkin olen sitä mieltä että tilkkuilu on ihanaa tekee sen sitten kuinka vaan. Noi sinun tekemäsi ovat tosi kauniit. eikä yhtään pliisut. Mukavaa viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Että sie teet komiaa kangastilkuista, tykkään valtavasti näistä upeista väreistä,ei ollenkaan bliisu.

  VastaaPoista
 5. Kuten Tilkunviilaajakin sano, leveämmät kaitaleet vaan pienimpään. Peittokokonaisuudesta tulee kauniin harmooninen.

  VastaaPoista
 6. Hyvät värit sinulla on blokeissa ei yhtään pliisut kaunis tulee! Eikä varmaankaan pienempi blokki siellä kokonaisuudessa mitään haittaa, leveämpi kaitale vaan kuten edellä olevat ovat ehdottaneet.

  VastaaPoista