Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

torstai 1. elokuuta 2013

Terveiset iloisesta itä-Suomesta

 Tätä maisemaa katselin kolme aamua ja iltaa. Näkymä on mökkirannasta illan pimetessä yöksi. Voin vakuuttaa, että oli rauhallista ja hiljaista, vain kuikkapariskunnan ääntely kuului joskus. Päivät olivatkin sitten kiireisiä, kun piti poimia talven mustikat ja tavata sukulaisia, käydä Savonlinnassa, joka on mielestäni paras kesäkaupunki linnoineen, laivoineen ja muikkuineen ja Sulkavalla Marimekon tehtaanmyymälässä kangastarjoukset tarkastamassa. Nyt olin lujana, enkä ostanut mitään, vaikka kankaita olikin paljon alessa.
Kotimatkalla poikkesin Lahdessa Wexlerin kangaskaupassa, jota moni tilkkuilija on kehunut. Kylläpä siellä olikin tosi paljon tilkkukankaita, en osannut valita mitään  muuta kuin palan punaista batiikkia ja metrivetoketjuja. Oikealla olevan vaalean punaisen kissakankaan löysin Mikkelin Eurokankaasta, siitä pitäisi ommella pussukoita.

Kirjastossa käydessäni selailin Taina Kinnarin kirjoja ja totesin ilokseni, että ei muillakaan ihan aina mene niinku Strömsössä. Olen nauranut mahani kipeäksi kirjan kuvia katselessa, vaikka moni niistä olisi voitu kuvata minun huushollissani.

Hyvää elokuun alkua teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä hauskalta kirjalta! Miten lohdullista, että muutkin mokaavat. Katsoin Eurokankaassa juuri tuota samaa kissakangasta, mutta sain hillityksi itseni - en ostanut sitä (vielä).

  VastaaPoista
 2. Hei tulin vastavierailulle blogiisi. Kommenttisi näkyy puhelimen sähköpostissa, mutta bloggerista sitä ei löydy. No, joka tapauksessa kiva, että kerroit olevasi Juvalta, sillä minä olen kotoisin Mikkelustä. Nykyisin asun kauempana.
  Voisitko liittää blogiisi sen lukijat panelin, niin liityisin jäseneksi. Näin postiesi seuranta on huomattavasti helpompaa.

  VastaaPoista
 3. Mukavan oloinen kirja, olisipa hauska lukea:)

  VastaaPoista
 4. Lomasi täyttää olleen rentouttava! Kivoja ostoksia

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä Savonlinnasta;) Tuo kirja pitää kyllä saada,sillä aina ei mene kuin siellä Strömpsöössä

  VastaaPoista
 6. Savonlinna on kaunis kesä kaupunki, olen samaa mieltä!! Ja Juvalla abc-asemalla on mahtava putiikki. Jotain tuli sieltäkin ostettua kotiin ja tuliaiseksi, kun mentiin helsinkiin/tallinnaan. Siellä tulee aina käytyä etelään mennessä.

  VastaaPoista