Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 23. syyskuuta 2013

Maalaismysteerissä mukana


 Marittan järjestämään projektiin oli mukava lähteä mukaan kahdestakin syystä. Tähän voi käyttää kankaita, jotka löytyvät omasta varastosta.  Lisäksi muutama muukin on mukana ja onkin hauskaa nähdä, miten erilaisia peittoja  valmistuu. Tässä tapauksessa jo tiedämme, miltä valmis peitto näyttää, mutta jokainen saa työhönsä kuitenkin leimansa.
Tämän keskeneräsen liinan löysin kirpputorilta, (niin kuin noita aloitettuja töitä ei olisi ihan riittävästi omasta takaa.)  Vasemman alakulman ompelu on jäänyt edelliseltä tekijältä kesken. Ajattelin, että tässä voin  harjoitella kirjontaa ja tehdä sen valmiiksi. Jos epäonnistun, niin ei harmita kustannukset, kun maksoi vain 1,50 euroa. Kangas on vanhaa kotikutoista pellavaa ja odottanut varmaankin valmistumistaan vuosikymmeniä nuhjuisuudestaan ja lankojen kuosista päätellen.
Kivanhionta edistyy hitaasti, mutta on tosi mielenkiintoista. Nämä ovat kerätty ojan penkereeltä ja sahauksen jälkeen näyttävät mielestäni oikein kauniilta ja hionnan jälkeen vielä kauniimmalta.

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!
6 kommenttia:

 1. Iloista peittoa näyttää tulevan.
  Nuo kivet on upeita, ei uskois ojanpenkalta löytyneiksi, ovat niin hienoja.

  VastaaPoista
 2. Hienoa peittoa valmistuu...! Nuo kirrpiskäsityöt on aina niin mielenkiintoisia jo senkin vuoksi, että niihin liittyy tarina.......

  VastaaPoista
 3. Ihania kivijuttuja, ojanpenkalta löytyneitä aarteita. Jään odottelemaan, mitä niistä saat aikaan.

  VastaaPoista
 4. Luulin jo, että minun blokeistako olet kuvat ottanut!! Kovin ollaan samanlaiset kankaat valittu. Siis ojanpohjat ovat täynnä aarteita, joiden kauneus tulee esiin kunhan niitä vähän käsittelee.

  VastaaPoista
 5. Kivat värit projektityössä, kaunis tuo kirjonta ja niin ihanan nostalginen.
  Onpa kivet kauniita, vaikuttaa mielenkiintoiselta kurssilta, kiva katsoa mitä niistä teet.

  VastaaPoista
 6. Just ajattelin samaa, et kovin samanlaiset kuosit kuin Marlella heheh. Olette ilmeisesti alitajuntasesti valinneet melkein samat kuosit heheh. Ihanat on nää sinunkin tekemät!! Kivihionta näyttää edistyvän hienosti!!

  VastaaPoista