Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Blokkeja, pussukoita ja kiviäViime lauantain tilkkukurssilla  tein nämä pikkujutut. Tuo alhaalla oikealla oleva nyytti on neulapiilo. Neulatyynyjä on kyllä ennestään riittävästi, mutta aina on mukavaa tehdä jotakin sellaista, mitä ei ole ennen nähnyt. Samoin kalapussukka on uusi malli minulle. Saksikotelosta puuttuu vielä kaulanauha. Kurssi oli oikein kiva, vaikka aikaansaannokset jäivätkin vähäisiksi. Uusia ideoita ja ohjeita lähti mukaan roppakaupalla. Mukavassa seurassa aika meni huomaamatta


 Maalaimysteerin tähti-ja sydänblokit näyttävät tältä minun tekemänäni. Jäljellä on vielä muutama applikaatioblokki ja sitten pääseekin jo kokoamaan peittoa.


Aurifilin lokakuun Stairway-blokki on aika vaatimaton, mutta kai se paikkansa täyttää peitossa. Kovasti ovat olleet eritasoisia vaikeusasteeltaan eri suunnittelijoiden mallit ja tämä oli kyllä helpoin  tähänastisista.
Nämä kolme korukiveä olen saanut hiottua lähes valmiiksi, alimmainen puna-musta pitää vielä kiillottaa. Eipä uskoisi, miten kauniiksi muuttuu tavallinen ojan penkalta poimittu, mitättömän näköinen kivi.10 kommenttia:

 1. Kivi onkin mukavaa työstää, minäkin hioin kiviä tuossa 90-luvun loppupuolella mutta sitten se loppui eräistä syistä... on tullut kokeiltua monenlaista käsityötaitoa, pajunpunontaakin, kangaspuilla kutomista aika paljonkin..
  Hauskoja tilkkutöitä tulossa, mielenkiinnolla odotan mitä näistä syntyy.

  VastaaPoista
 2. Olitpas taas nopea Aurifilin blokin ompelussa:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja tilkkutöitä! Tuo kalapussukka etenkin....

  VastaaPoista
 4. Toi neulapiilo on mainio, en ole tuollaista ennen nähnytkään.
  Kivet on upeita,

  VastaaPoista
 5. Tuollainen Zakka -kurssi kiinnostaisi minuakin. Pientä piperrystä, söpö lopputulos ja valmistuukin ajallaan:)
  Nostan hattua kun pysyt mukana Aurifilin blogeissa ajallaan!

  VastaaPoista
 6. Kiva kurssi kun ehtii tekemään valmiiksi asti ja ihania pussukoita tuli! Hauskan näköinen tuo BOM blokki.
  Ei tosiaan uskoisi kiviä ojanpenkalta poimituiksi niin hienoja ovat!

  VastaaPoista
 7. Monta juttuahan sinä olet kurssilla ehtinyt tehdä! Kalapussukka on hauska ja neulapiilo ihan uusi tuttavuus. Kivet ovat kauniita.

  VastaaPoista
 8. Tuo kalapussukka on yliveto! Hauska ja niin kiva idea. Täytyy laittaa korvantaakse jemmaan.

  VastaaPoista
 9. "Pikkujuttuja" onkin kiva ommella kun saa nopeasti valmista ja hyviä lahjoja vielä. Maalaismysteeristä näyttää tulevan jotain erittäin kaunista!!!!!

  VastaaPoista
 10. Kiva neulapiilo!! Kivet vaan kaunistuu!!

  VastaaPoista