Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kukkamökkipeitto

 Sain sen valmiiksi sittenkin! Kun viime maaliskuussa kässäkerhon kurssilla näin tämän ohjeet, niin ajattelin, että ikinä en tuota peittoa tee. Ompelin silloin yhden blokin ja annoin asian unohtua. Sitten kesällä käsiin osui ohjenivaska ja peittoon varatut kankaat  Päätin jatkaa kuitenkin ajatuksella, että jos joku on nähnyt suuren vaivan järjestäessään kurssin ja hommatessaan ohjeet, niin pakkohan sitä on tehdä työ valmiiksi asti. Vähitellen mökit alkoivat valmistua ja innostuin tekemisestä oikein kovasti.  Olen pitänyt applikointia tähän asti vaikeana ja työläänä, mutta taas olin väärässä. Peittoa oli mukava tehdä ja siitä tuli mielestäni ihan kiva. Peitossa olevat kaitaleet ja mökkien ympärykset on tikattu Töölön Tilkkupajassa
Mielestäni heinäkuun mökki lintuineen on kaunein.Marittan maalaimysteerin kana kuoriutui tänään. Myös tässä projektissa on mukavaa olla mukana.


Yöpakkasilta sisälle pelastettu pasuunakukka avasi kukkansa ja tuoksu on surmaavan  ( ainakin päänsärkyä aiheuttavan ) voimakas. Sen takia se on nyt saunassa ja ovi tiukasti kiinni. Käyn välillä ihailemassa sitä. En kuitenkaan raaski heittää sitä pois, kun se on niin kaunis.Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!


13 kommenttia:

 1. Tuo sinun kukkamökkipeitto on AIVAN MAHTAVA!!! Onneksi olen nähnyt sen livenä :) Kanakin on kuoriutunut niin hienon keltaisena.....

  VastaaPoista
 2. Loistavaa työtä, tosi kaunis peitto. Tykkään itse aplikoinnista ja se ei tosiaan ole vaikeaa vaan ihan mukavaa puuhaa:)

  VastaaPoista
 3. Ihailin työtäsi jo Töölön tilkkupajan sivuilla, se on kerrassaa upea käsitaidon näyte :)

  VastaaPoista
 4. Samoin ihailin jo Töölön tilkkupajan sivuilla ja peittosi on kyllä kerrassaan mahtava!

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan huikean upea tuo peitto!
  Missä Pasuunan lehdet on? Minun keltainen ei kukkinut tänä vuonna lainkaan :(

  VastaaPoista
 6. Voi mahoton kun on komia peitto, se mykistää kauneuudellaan. oot sie kyllä taitava tekijä, miulle tilkku on vaan tilkku ja sie teet niistä noin ihania taloja,:)))

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että teit peiton valmiiksi! Hyvä sinä! Olen myös iloinen, että sain nähdä työsi elävänä, vaikken vielä tikattuna. Toivottavasti Tilkkukin tykkää uudesta peitosta.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on kaunis. Tuossa on näpertämistä, jäisi kyl minulta tekemättä.

  VastaaPoista
 9. Voi että on ihana peitto, aivan upee. Olen haaveillut tekeväni jotain tuollaista, mutta ei minun taidoilla vielä tehdä.

  VastaaPoista
 10. Kukkamökkipeitto on ihana! Se näyttää olevan semmoinen vuodenaikapeitto samalla. Kaunis ja paljon kivoja yksityiskohtia. Miä en vielä ole saanut kanan ohjetta, mutta eiköhän se maanantaina tule.

  VastaaPoista
 11. Kaunis peitto. Olen myös aloitellut tuota peittoa, mutta minulla on vasta kaksi taloa valmiina. Hieman hitaasti edistyy..

  VastaaPoista
 12. Komppaan edellisiä: Tosi kaunis peitto! :)

  VastaaPoista