Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pienen pojan penaali


 Taas tuli pusseja, vaikka ihan muuta pitäisi valmistua. Tämä penaali menee pienelle pojalle, joka tykkää pöllöistä tai ainakin pöllökankaista. Tosin pieni poika on 190 cm pitkä.
 Nyt tuntuu siltä, että brittiläiset vaihtokankaat hyljeksivät minua.
Saamani kankaat ovat kyllä oikein kauniit, mutta idea ei vain ota syntyäkseen. Monta kertaa olen ottanut  ne esiin ja hylännyt saman tien. Maaliskuun loppu on pelottavan pian käsillä ja jotakin pitäisi jo alkaa tapahtua. Onneksi on olemassa se pelastava viimetinka. Ideaa odotellessa ompelin ruusupussin, mutta vieläkään ei sytytä, mitä niistä tekisin.
Kevättä ja inspiraatiota odotellen.

12 kommenttia:

 1. Kivoista kankaista ihania pussukoita! Jospa saisit lisäinspiraatiota, kun käväiset meidän blogissa katsomassa hopeapallokisan tuloksia;o)... ja jospa osoitteesikin lähettäisit minulle: satuylamaki@luukku.com!

  VastaaPoista
 2. Tuskailu brittihaasteen kanssa on ollut täälläkin aikamoista. Nyt näkyy valoa tunnelissa. Päällinen valmistui hetki sitten. Siihen pitää vielä piirtää tikkauksen rajat. Asettelin jo pariin kertaan keppejä sen päälle, jotta saan mitatuksi tarkasti. Olisi pari ihanaa taustakangastakin, mutta raaskinko käyttää kumpaakaan niistä? Vanukin löytyy. Vaikein eli reunakantti on tietysti vielä voitettava.

  VastaaPoista
 3. Kauniita pussukoita ja tuo ruusuinen ihanan romanttinen!
  Täällä on sama tilanne ei tule inspistä, ei sitten minkäänlaista, mutta aina on olemassa se pelastava viimetinka, siihen luotan aina!

  VastaaPoista
 4. hauska tuo penaalin pöllökangas, ruusupussukka on ihana.
  Kyllä se inspis sieltä tulee:))

  VastaaPoista
 5. Hauska tuo pöllöpussukka! Ja todellakin romanttinen ruusuinen. Pussukoille on aina käyttöä:)

  VastaaPoista
 6. Pöllöpenaali on kivan mallinen ja kangast on hauska. Romanttiselle pussukalle löytyy aina tarvitsija.
  Idean puute on aika tylsä tunne, auttaisiko jos selailisit kirjoa ja lehtiä, niisät voi saada joskus iinspiraatioita.
  Onnea myös kirjan voittajalle!

  VastaaPoista
 7. Pieniä ne on 190-senttisetkin pojat (täällä yhden sellaisen äiti) ja penaali tulee varmasti tarpeeseen.Ihanan keväinen ruusupussukka! Viime tippa on kyllä aika hyvä innoittaja :D

  VastaaPoista
 8. Luin kommenttini uudelleen ja voi miten paljon siinä olikin virheitä mutta varmaankin sait selvää mitä tarkoitin. Olin niin täpinöissäni peittourakan valmistuttua että näyttää sanatkin/kirjaimet menneet aivan sekaisin.

  VastaaPoista
 9. Näppärä ja hieno penaali ja pussukka!!!

  VastaaPoista
 10. Kiva penaali ja tuo pussukkakin on oikein nätti.

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä vaihtarikankaitten pariin! Jos kankaat oikein kanittavat, leikkaa tosi pieniä paloja! Tosin sitten on työläämpää tekemistä. Kiitos Tilkun kuvasta, se on aina sievä nähtävä.

  VastaaPoista
 12. Ruusukangas ihanan romanttinen suorastaan viehkeä. Kyllä sä jotain siitä keksit, pussukkana toimii molemmat kankaat!

  VastaaPoista