Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sanojensa syöjä

 Kaksi vuorokautta kesti kankaanostolakko, ennen kuin retkahdin. Parin päivän visiitillä Tallinnassa oli aikaa poiketa myös Karnaluksissa ja jotakin sieltä lähti mukaan, kuitenkin aika harkitusti. Tikkauslankoja, vähän vetoketjuja, kolme palaa kangsta. ja lyhyet sukkapuikot. Kankaille oli kyllä käyttötarkoitus tiedossa niitä ostettaessa, odottavat vain toteutusta.
Liian lyhyiltä näyttäviä sukkapuikkoja piti kokeilla heti  ja kutominen sujuikin uskomattoman hyvin. Puikot on bambua ja lanka Nalle kukkaketo syreeniä.

 Ompelukone oli huollossa ja on muutenkin ollut käyttämättömänä viime aikoina. Yhden pussukan ja alla olevan blokin ompelun verran kokeilin koneen toimivuutta. Hyvin toimii.
Tämän tähtikuvion mallin löysin täältä. Tein pikakokeilun ja ehkä joskus, jos innostusta vielä riittää, voisin tehdä jotakin tämän tapaista pienemmillä tähdillä.

Hyvää alkavaa, uutta viikkoa teille kaikille.
Lämpimät kiitokset kommenteistanne!

11 kommenttia:

 1. Jos lähtee merta edemmäs kalaan (=kangaskauppoihin), sitä ei lasketa, vaikka olisi luvannutkin olla ostamatta kankaita. Ja jos on tehnyt tarpeellisia ostoksia, lupauksista ei pidä välittää senkään vertaan. Nämä ehdothan toteutuivat täydellisesti!

  VastaaPoista
 2. No lakot on rikottavaksi, rikkuri olen miekin,lankoja siirtyy kaupasta kotiin ihan mukavasti:)
  Ihanat nuo tähdet.

  VastaaPoista
 3. Voi niin minunkin päätökseni ovat jo rempallaan lankoja olen ostanut kaksi kirjaa tilannut ja yhden kankaan ;)
  Kauniit kankaita sinäkin löysit.

  VastaaPoista
 4. Karnaluksiin kä minunkin tie ensi keväänä! Ihania kankaita ja muita juttuja. Itse ostin hiilikuitu puikot ja ihan huiput on!

  VastaaPoista
 5. Edellisen postauksen runon sanoma antaa luvan rikkoa "pyhimmätkin " lupaukset :)
  Kiva bokkimalli - pitää lisätä kokeiltavien listalle ....

  VastaaPoista
 6. Veikeä pöllökangas! Ei kai tuota olisi voinut kauppaan jättää! Ja lupaukset ei pidä minullakaan;o) Tuo tähtiblokki on hauska!

  VastaaPoista
 7. Lankakauppaan ei minunkaan pitäisi mennä....... ollenkaan...Kiva tuo kuviomalli!!!!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kankaita, miten niitä nyt olisi voinut sinne jättää, samaa mieltä muualta kun kotimaasta ostettuja ei lasketa. Kiva pussukka ja tähtiblokki on kiva!

  VastaaPoista
 9. No eihän karnaluksiin voi mennä ilman että mitään ei ostaisi... samainen tähtiblokki on minun listallani, se on kaunis

  VastaaPoista
 10. Hei, aivan mahtavaa, että jaoit tämän kanssamme! Ei voinut kuin nauraa. En siis vahingoniloisesti, vaan kun on niin tuttua! Ehkä seuraava lakkosi kestää neljä päivää tai viisi, ja sitten voit olla itsestäsi oikein ylpeä.

  VastaaPoista
 11. Kohtuus on tehokkaampi vaihtoehto pidemmän päälle kuin kokonaan kieltäytyminen. Ja joitakin tilaisuuksia (kuten ihana pöllökangas) ei ehkä tule vastaan uudestaan. Jos tilaisuuteen ei tällöin ole tarttunut se voi jäädä kaduttamaan pitkäänkin

  VastaaPoista