Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kahvilan emännän pussiLähileipomo-kahvilamme emännän kotona on remontoitu keittiö ja kylpyhuone ja pääsin katsomaan uudistunutta ilmettä. Kaunista jälkeä olivat timpurit ja maalarit saaneet aikaan.  Mitäpä muuta sitä nyt olisi osannut viedä tuliaiseksi kuin kylpyhuoneen väreihin sopivan meikkipussin.


Kun niin moni teistä lukijoista pyysi näyttämään edellisessä postauksessa esittelemäni peiton kankaiden värieron, niin tässä se nyt sitten tulee. Kuvan vasemmassa yläkulmassahan se on ja näkyy myös hyvin selvästi. Peittoa ei voi näköjään kuvata ilman Tilkkua. Jostakin syystä se on mieltynyt erityisesti tähän peittoon, olipa se missä tahansa, niin kissa makaa sen päällä.Tästä osoitteesta ja tästä löytyy kuvia Round & Round-peitosta, jota yritin jäljitellä.


Aika on mennyt kangasvaihtoprojektin parissa, parit sukat kudoin inspiraatiota odotellessa. Nyt olen jo tikkausvaiheessa, ehkä se valmistuu sittenkin kuukauden loppuun mennessä.


Hyvää keväistä viikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kaunis meikkipussi, johom mahtuu kaikkea tarpeellista!!!

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs pussukka. Tuo väriero on ilmeisesti sellainen, että se tulee paremmin esiin päivän/luonnonvalossa - ei kuitenkaan ollenkaan paha. Hyvin ymmärrän, miksi on jäänyt tehdessä huomaamatta. Ja peittohan käytössä on harvoin niin suorana, että sitä pystyisi noin selvästi erottamaankaan.

  VastaaPoista
 3. Kiva pussukka! Ei se väriero voi olla paha, koska Tilkkukin siitä pitää;o) Pälkähti mieleeni, että jos väriero kovasti häiritsee, niin eikö sitä voisi tikkauksilla tasoittaa?

  VastaaPoista
 4. Ihana pussukka en mie ainakaan kovin suurta eroa noissaväreissä näe, ehkä sen on luonnossa selvempi.
  Pitäähän Tilkun kuvaan päästä:)))

  VastaaPoista
 5. Passeli pussukka juuri kahvilan emännälle! Kiva kuppikangas!

  VastaaPoista
 6. Tilkku on linssilude ja peittoon rakastunut. Kaunis se on edelleen, en huomaa juurikaan eroa väreissä. Pussukka hieno!

  VastaaPoista
 7. Saattaahan se väriero sinua itseä harmittaa, mutta kuten olet huomannut Tilkku ei siitä piittaa yhtään. Hän yrittää vakuuttaa sinulle että ei tarvitse sitä surra. Olen samaa mieltä Tilkun kanssa, mutta toisaalta ymmärrän että on vaikea päästä yli kun harmittaa. Mukava pussukka!

  VastaaPoista
 8. Kiva kangas pussukassa ja kaunis!
  Tietenkin se harmittaa aina jos jokin menee pieleen siitä mitä itse on ajatellut, mutta peitto on kaunis ja Tilkku pitää siitä näköjään todella paljon.

  VastaaPoista