Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Maaliskuun blokki

 Olen ilmeisesti ainakin joskus pitänyt lilan värisistä kankaista, koska niitä löytyy varastostani yllättävän paljon. Ajattelin käyttää niitä tähän Aurifilin projektiin, jos edes vähän vähenisivät. Tämän kuukauden suunnittelija oli kehitellyt tämän näköisen blokin.
Tilkku-kissakin ihmetteli ennenäkemättömiä väriyhdistelmiä.

Muutama viikko sitten tein kokeeksi yhden tähtihyrrä-blokin. Innostuin ompelemaan niitä lisää ja kokosin ne peitoksi. Mutta voi, minkä mokkien mokan huomasin, kun vein peiton kuvattavaksi ulos. Peiton sininen osa on kahdesta eri palasta, jotka piti olla samaa kangasta, mutta eivät sitten olleetkaan.  Väriero on aika pieni, mutta harmittaa niin paljon, että enempää en peittoa esittele. Onneksi moka ei haittaa Tilkun pitkiä päiväunia.

Hyvää kevään ensimmäistä viikkoa teille kaikille.

9 kommenttia:

 1. Hyvältä nuo blokit näyttävät, vaikka liila ei minun suosikkeihini kuulukaan. Olet löytänyt sille loistavan parin tuosta vaaleanpunaisesta/pinkistä. Kisu on ihana nimeään myöten. Esiuttele nyt vaan se peitto, näyttää niin kivata tuo blokki. Ei pieni väriero haittaa muita kuin sinua.

  VastaaPoista
 2. Eipä näytä Tilkku-kissaa värierot haittaavan, tuskin meitä muitakaan:)

  VastaaPoista
 3. MInäkin haluaisin nähdä tähtihyrräblokin, patista Tilkku pois peitolta hetkeksi ja nappaa kuva meille näytiksi. Minulla on vielä BOM tekemättä, ehkä saan aloitettua tänään.

  VastaaPoista
 4. En minäkään usko, että kukaan sävyeroja huomaa! Ja taustalla on tietysti tarkoituksella käytetty kahta eri väristä kangasta;o) Hurmaava Tilkku yrittää selvästi tuoksutella noita ihastuttavia kukkia! Kivasti sointuvat värit yhteen blokeissa.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä kuin edelliset ...kuvaa vaan tähti peittosi. Olis kiva nähdä se .

  VastaaPoista
 6. Hyvät väriyhdistelmät sinulla on BOM blokeissa.
  Samaa mieltä, kuin edelliset kommentoijat, että kuvaa vain tähtihyrrä peitto, olisi kiva nähdä, kivasti pilkistelee sieltä Tilkun alta blokit!

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja värit sopivat hienosti yhteen!!! Kannustan myös esittelemään
  koko peiton!!!!

  VastaaPoista
 8. Lisää kannustusta. Peitto esiin! Ja jos on värieroa, mitä siitä!?! Sehän on tilkkupeitto! Kiitos kuitenkin monesta Tilkun kuvasta. Kissa on aina hyvä blogipostauksessa.

  VastaaPoista
 9. Minunkin piti alkaa tekemään noita blokkeja. Kiva seurata mitä sulta seuraavaksi tulee

  VastaaPoista