Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arpajaisvoitto ja muutama blokki

Osallistuin arvontaan Armin ja kohdalleni osui voitto. Sain Armin itsevärjäämistä langoista kudotut maatuskalapaset, jotka ovat niin upeat ja lämpimät.  Nyt odotan jo tulevaa talvea, että pääsen koreilemaan uusilla kintaillani. Lisäksi paketissa oli kaunista, pehmeää villalankaa. Hyvä,  että on tuollaista  moniväristä, sillä minulta ei onnistu tuollainen kuvioneulonta sitten millään. Kiitos Armi!


 Farmer`s Wife blokkien ompeluprojektin aloitus on odotellut tositoimia jo pari tai ehkä useammankin vuoden, mutta nyt on kuusi blokkia valmiina ( ei puutu enää kuin 106 kappaletta). Aloitin helpoimmista, toivottavasti intoa riittää kaukaiseen loppuun asti.

Tilkku oli pari päivää maistelemassa vapautta. Oli ollut varmaan rankka reissu

8 kommenttia:

 1. Kivat arpajaisvoitot! Voi kuinka hauskaa, että olet alkanut ompelemaan enemmänkin noita FWS blokkeja. Juuri laitoin omistakin kuvaa blogiin;o) Muuten teetkö niitä mallineiden avulla? Sain Debbieltä mallineet kätevästi pdf-muodossa, jossa useampi malline on samalla sivulla. Kirjan mukana olevalla levyllähän ne ovat yksittäin... minusta hankalasti! Tosin mittaan ja leikkaan kankaat ennemmin kuin käytän mallineita, mutta otin kopiot niistä "hätätapauksia varten;o)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voitosta, lapaset ovat upeat! Kauniita blokkeja.

  VastaaPoista
 3. Ihanat arpajaisvoitot! Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut hienojen vanttuiden voitosta. Pikkuhiljaa ne loput blokit syntyy. Kylläpä on kissa joutunut vetämättömään kuntoon. Varmaan makaa nyt sitten viikon ja keräilee voimia.

  VastaaPoista
 5. Hienon palkinnon voitit. Onnekas olet, minä en ikinä voita mitään. Nuo blokit on tosi kivoja ja mukavaa nähdä valmiina.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut voittajalle! Ja hyvä, että Tilkku palasi matkoiltaan kotiin. Mahtaa se itsekin vähän ihmetellä, miksi veri vetää muualle kun kotona on noin hyvä!

  VastaaPoista
 7. Hienot blogit, tein itsekkin ihka ensimmäiset, mutta en ole vielä kehdannut edes ottaa niistä kuvia, kun en tiedä onko ne oikeanlaisia. Pitääkö blogin olla tasan neliö vai köykö esim suorakaide? (tyhmäkysymys, mutta kun en tiedä). Tilkku ottaa rennosti nyt muutaman päivän :)

  VastaaPoista
 8. Kauniit vanttuut voitit! Kelpaa odotella seuraavaa talvea :)
  Farmer's Wife sampler vaikuttaa mielenkiintoiselta. Minulle on tuttu vain Dear Jane.

  VastaaPoista