Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Avainten oma talo

 Tässä on tarvikepaketti, jollaisen jokainen mysteeritilkkuilija sai  Irmalta tavatessamme viime lauantaina. Oli niin mukavaa nähdä toisia Marittan haasteeseen mukaan lähteneitä peitontekijöitä. Tapaaminen oli kaikin tavoin oikein onnistunut ja tutustuin uusiin tilkkuihin hullaantuneisiin naisiin. Moni oli jo blogituttu ennestään, mutta nyt sitten ollaan ihan oikeita tuttuja.Tarvikepaketissa oli avaikotelon ohjeet ja ainekset. Minun taloni on tämän näköinen. Kankaita jäi vielä toiseenkin, ohjeen kuvassa näkyvään vähän isompaan mökkiin. Marle oli  tehnyt oman talonsa pikavaudilla ja siihen hienon, säteilevän  tähden avainauhan päähän. Minä menin taas helpoimman mukaan ja väsäsin vain tuollaisen pikkumökin, mutta ehkä iso talo saa sitten tähtensä. 
Kiitos Irma ja kiitos teille kaikille mukana olleille!

Tiedättekö, että tämä on toukkapussi. Pieni lankarulla-blogissa on haaste, jossa voi osallistua auttamaan Afganistanin lapsia ja äitejä. Suomalainen avustustyössä toimiva lääkäri on mukana tässä kampanjassa ja lisää tietoa löytyy täältä.


Hyvää pääsiäisen aikaa teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kauniin talon rakensit - rauhallisen oloisen.
  Minun odottaa vielä kasaamista, odottelen aurinkoista ja lämmintä rakennustuokioita kuistilla :)

  VastaaPoista
 2. Kiva talo, jospa kohta minäkin pääsisin rakennuspuuhiin.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis talo ja kiva avainten talo! Mukavaa pääsiäsistä!

  VastaaPoista
 4. Kaunis talo sinulla eikä mitenkään helpoimman mukaan menty! Sekä nauha että se pikkuruinen talo jäi minulta tekemättä.
  Samaa mieltä että oli oikein mukava tavata! Tällaisia projekteja voi kyllä suositella muillekin. Hyvää Pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Hieno omakotitalo. Sinäpä keksit laittaa kivan pikkutalon nauhan päähän.

  VastaaPoista
 6. Kiva että tästäkin ohjeesta saatiin vähän erilaisia taloja rakennetuksi:)

  VastaaPoista