Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

lauantai 10. toukokuuta 2014

Aina vaan pussukoita...........................

Onkohan se huono omatunto, joka pistää tekemään jotakin muka näkyvää, esimerkiksi ompelemaan pussukoita. Pitäisi kylläkin paneutua ihan muunlaisiin hommiin,  kuten ikkunanpesuun, siivoukseen, kangasvaraston järjestelyyn, puutarhatöihin ja kaikkeen sellaiseen, mikä on jo kauan odottanut ajankohtaa nimeltä, sitten kun......

Sitä tarmonpuuskaa odotellessa valmistuivat nämä pussukat.
Maatuskakangas (ja vähän muutakin ) on ostettu maanantaisella pikavisiitillä Tallinnan Karnaluksista. Niin, vaikka mitään ei olisi tarvinnut.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ !

12 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää sinnekin! Ihana kliivia. Harmi, että itselläni ei ole sopivaa paikkaa isoille kukkiville huonekasveille.

  VastaaPoista
 2. Oikein iloista äitienpäivää ja ihanat om pussukat etenkin toi maatuska pussukka:))

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo pussukatkin näkyvät, ihan aikuisten oikeesti! Kivoja kaikki - ja aina ompelu nurkkien nuohoamisen voittaa ;)

  VastaaPoista
 4. Kun saat jotain näkyvää aikaan, kuten kauniita pussukoita, niin varmaan - ihan huomaamatta - saat sen tarmonpuuskan tehdä niitä Pitäisi -asioita ;o) Aurinkoista Äitienpäivää!!

  VastaaPoista
 5. Aina tarvii ihania kankaita kokoelmiin! Maatuskakangas oli juuri siihen tarkoitukseen oiva!

  VastaaPoista
 6. Minustakin tuo maatuskakangas on hieno, ja kaikki muutkin pussukat!

  VastaaPoista
 7. Kauniita pussukoita!
  Sama juttu täällä, "pitäisi" työt jumittaa!

  VastaaPoista
 8. Kivan väristä tuo kaunis maatuskakangas. Pussukoita ei voi koskaan olla liikaa :)

  VastaaPoista
 9. Hienoaj pussukoita olet tehnyt. Paljon järkevämpää niitä on tehdä kuin siivota. Jos ensin siivoat, tulee ompelusta kuitenkin sotkuja. Ja ikkunoita ei kannata pestä ennen kuin kaikki siitepölyasiat on ohi. Minä olin typerä ja pesin ikkunat ja nyt niissä on sateen sotkua ja siitepölyä. Keittiö/olohuonepuolella on vaahtera ja koivu pölyttämässä. Mukavaa Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 10. Kivoja puusukoikta kaikki. Ompele ihan rauhassa vaan, kyllä se oikea ajankohta muille hommille tulee sitten kun on sen aika:)

  VastaaPoista
 11. Vetoketjupussukoita ompelen minäkin mieluummin kun vaikka pesen ikkunoita, mutta kun se ikkunan pesu koettaa niin siinäkin kyl saa olla omissa ajatuksissaan koska koko muu perhe kummasti katoaa :)

  VastaaPoista