Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kiitos, kiitos ja kiitos

 Tuskin koskaan ennen olen saanut avata nimipäivälahjoja niin paljon kuin tänään. Kiitos  Tiinateille, joka pisti toimeksi nimipäiväkangasvaidon. Olen ryhmäni ensimmäinen, joka pääsi availemaan mieluisaa postia. Jotkut joutuvat odottelemaan melkein kokonaisen vuoden omaa päiväänsä ja jännittävää kirjevyöryä. Marle jo harmittelikin, tokkopa kukaan enää muistaa Marjan päivänä elokuussa, että hänkin on ringissä mukana. Kyllä muistetaan, tärkeät päivät on merkitty allakkaan.

Täytyy tunnustaa, että ensimmäisen kirjeen, joka tuli jo maanantaina, avasin etuajassa. Seuraavat odottivat postilaatikossa torstaina ja Tilkunviilaajan kuoressa olleen kehotuksen mukaan jaksoin ( hädin tuskin )  odottaa muiden avaamista nimipäivääni asti.

Ja tällaisia ihanuuksia kirjeistä löytyi, kun vihdoin viimein pääsin niitä tutkailemaan. Kauniita ja mieleisiä kankaita ja kortteja. Sievää punaista, iloista turkoosia, herkullista omenaa, harmoonisen ruskeaa. ompeluaiheinen tilkku, rauhallista punaruskeaa ja tiilenpunaista syksyn sävyä, kissakangasta, tyylikästä ladyä ja vähän kimallustakin.

                                    Kiitos teille kaikille, ihanat tilkkuystäväni!

Olisin niin mielelläni nauttinut nimipäiväkahvit teidän seurassanne, mutta toivottavasti voimme kahvitella tavatessamme.


9 kommenttia:

 1. Oi, aika hienot nimpparilahjat! Kiitos, että näytit, mitä kaikkea sait! Nyt tuntuu vaikealta odottaa ensi kesää, jolloin minä saisin oman pakettini. Mutta odotan kyllä! Hyvää nimipäivää vielä kerran!

  VastaaPoista
 2. Oi, kun hienon näköistä! Tuntuu kovin pitkältä ajalta odotta omia pakettaja ensi syksyyn, mutta nyt odotan innolla niitä!
  Nimipäivä onnittelut vielä kertalleen ja ehkä joskus voimme kahvitella kasvotustenkin, se olisi kivaa:)

  VastaaPoista
 3. On hauska nähdä "lahjuksesi" ja arvailla, kuka lähetti mitäkin :) Oijoi, heinäkuuhun täytyy jaksaa odottaa, mutta hyväähän ei koskaan odota liian kauan!

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut , ihania lahjoja saitkin :)

  VastaaPoista
 5. Ihania lähetyksiä! Hauska idea, tähän kun ei liity mitään haastetta. Varmaan voimme juoda kahvit jonain kauniina päivänä :)

  VastaaPoista
 6. Ihania nimipäiväkankaita :-) Tämä on tosi kiva vaihto. Olen ihan innoissani, sillä olen itse seuraavana vuorossa eikä siihen ole enää kuukauttakaan, jippii :-D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiittämistä, kiva kun vaihto käynnistyi näin mukavalla tavalla ja teit siitä kivan postauksen. Minä odottelen heinäkuuta...

  VastaaPoista
 8. Kauniita kankaita on paketeistasi löytynyt! Moni on huomioinut vuodenajan ja valinnut kankaan sen mukaan. Itse en ihan tuollaiseen kyennyt. Nyt odotellaan, mitä noista syntyy!

  VastaaPoista
 9. Kauniita yllätyksiä olet saanut kuorissa. Oli varmasti ihan aukaista kuoret.
  Vaihto on tosi ihana ja kiva idea.
  Nyt vain odottelemme mitä näistä kankaistasi syntyy :)

  VastaaPoista