Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

perjantai 12. syyskuuta 2014

Miksi ei valmistu?
 Ei tule  valmista, ei. Käsityökerhossa oli elokuun teemana keskeneräiset työt ja sen pakottamana kaivoin esille monien muiden valmistumista odottavien seasta  keväällä ompelemani tähtiblokit tarkoituksena yhdistää ne. Ei ole ommeltu yhteen vielä, eikä ole tikattu Äidin sydän-peittoakaan.
 Nämä sukat sain sentään valmiiksi. Innostuin tuosta varren vinoraitakuviosta, josta näin kuvia jossakin taitatavan kutojan blogissa.
 Tämän pussukan ompelin pienelle pojalle, jonka asuisi mielummin puussa kuin talossa.
               Maljaköynnös on kuitenkin ahkeroinut kukkimalla koko kesän.


Hyvää ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

15 kommenttia:

 1. Älä sure, kyllä se valmistumispäivä vielä tulee, kaikille ennen pitkää. Täällä on toinen jolla löytyy vaiheessaolevia töitä. Hauskat raidat sukissa ja apinat moikkaavat iloisesti! On sinun maljaköynnöksesi upeassa kukassa! Minä istutin tänä kesänä sen kelloköynnöksen juurelle ja sepäs ei tykännytkään kilpailusta - on ollut kovin vaatimattomassa kunnossa koko kesän. Kaunista viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Aina ei tarvitse tulla valmista. Tärkeintä lienee matka, ei lopputulos. Useimmat käsityöt valmistuvat kuitenkin ajan kanssa. Minullakin on töitä, jotka ovat vuosikausia odottaneet valmistumistaan.

  VastaaPoista
 3. Kuten Ameliakin kirjoitti, Matka on tärkein!!!
  Valmistuu sitten kun valmistuu. Minä en ole ede ottanut esille yhtään keskeneräistä työtä kotona :)
  Tuo tähtipeitto on kaunis!!!!
  Maritta

  VastaaPoista
 4. Hätäkö tässä valmiissa maailmassa, kyllä sie aikanaan saat kaikki keskeneräiset tehtyä.
  Hauska tuo sukkien varsien kuvio ja ihana apina pussukka.

  VastaaPoista
 5. Kaikkea ei aina innosta tehdä, vielä sen aika koettaa. 😊. Ihanat villasukat. Ja pussukka. Pitäis itsekkin tehdä valmiiksi tilkkupeitto ja muutama pussukka.

  VastaaPoista
 6. Ompele pari blokkia yhteen niin johan peitto on melkein valmis! Eilisessä kiltaillassa näimme juuri tämän blokin tekotavan. Oli kiva nähdä täällä blokista muodostuva isompi pinta! Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, mulla on sama työ työnalla, 3 blokkia valmiina :)

  VastaaPoista
 8. Aina on hyvä olla jokin työ kesken muuten tulisi hankala tilanne että mitä seuraavaksi voisin alkaa tehdä ja vielä karsia kaikista päässä vilistävistä ajatuksista sen, joka olisi kaikkein hauskin juttu toteuttaa...ihanat sukat!

  terveisin

  Kivipellon Saila

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva tähtipeitto tulossa! Kyllä se inspiraatio iskee, kun on tarpeeksi kauan päässä muhinut :-)

  VastaaPoista
 10. Kiva blokkimallia! Kyllä se vielä joskus valmiiksi sukeutuu. Lainaan ihan vähän tuota vinoraitamallia...

  VastaaPoista
 11. Niin kovin tutulta kuulostaa! Kaunis tähtikuvio! ...ja pussukka....ja sukat!

  VastaaPoista
 12. Voi, ihan samoissa tunnelmissa kun minäkin täällä tuskailen, mutta kyllä ne työt joskus valmistuvat tai sitten ei, ja osa töistä tarvitsee aikaa, että siitä tulee itselle mieleinen. Kiva blokkimalli ja kaunis peitto tulossa:)

  VastaaPoista
 13. Nätti tuo malli peitossa, Ei niin tavanomainen. Jännää on tämä syksy, kun kaikilla tuntuu olevan työt seisahduksissa. Pääsin itse nyt vähitellen vauhtiin.

  VastaaPoista
 14. Kaikki aikanaan, ei tuokaan työ mihinkään karkaa vaikka olisi vuodenkin palasina. Hauskat varret sukissa. Tuommoisen uuden kokeilu innostaa ja valmista syntyy. Noin ahkeran kukan minäkin haluaisin.

  VastaaPoista
 15. Olethan saanut paljon aikaiseksi, ihana seinävaate melkein valmis ja sukat ja kukat <3

  VastaaPoista