Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

torstai 18. syyskuuta 2014

Vielä yksi kassi...........


............ mutta tämän jälkeen pitää tarttua niihin lukuisiin keskeneräisiin tekeleisiin. Mitä nyt huomenna ehkä aloitan jonkin uuden työn, koska odottamani kansalaisopiston tilkkukurssi starttaa silloin.
 Jatkoin aloittamaani tikkausharjoittelua ja  se sujuikin vähän paremmin kuin aikaisemmin. Harjoittelukappaleet ompelin kassiksi, muutakaan käyttöä en keksinyt niille.
 Kassi on mallia  "peruskassi", korkeus 45cm, leveys 39 cm ja pohja 10 cm, sopii vaikkapa  tilkkukurssitarvikkeille.
Tätä tavaraa olisi tarvittu huushollissani jo pitkän aikaa, mutta en vaan ole saanut sitä tehtyä. Nyt olen. Kymmenen minuuttia sen tekemiseen meni, yksi farkun puntti ja puolitoista kiloa riisiä. Eipä hakkaa ovenkahva seinää enää.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

16 kommenttia:

 1. Kassin viirilippurivi on kiva idea ja ovenpidike tarpeellinen:)

  VastaaPoista
 2. Ihana kassi! Mahtava kuvioidea! ! !

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen kassi ja hyvä ovipidike:) Kiitos kommenteistasi, ei ole tullut vain itse sitten kommentoitua. Aloitin neulomaan kirjoneulelapasia värjäämistäni langoista, aivan ihanalta näyttää, niin harmooniset värit ja hyvin sointuvat yhteen. Toivottavasti saisin pian tehtyä ne että saan blogijutun tehtyä. Pitää tänään lähteä töiden jälkeen metsään ja huomenissa sillä ilmat alkavat kenties huonontua mitä nyt katsoin noita säätiedotuksia.... sitten pitäis värjätäkin... kunhan tuo niska ei ala jurppuilla enää vaan pysyisi rauhallisena kun se nyt on saatu rauhoittumaan. Tämä tietsikalla oleminen on kaikista pahinta täällä kotioloissa, töissä vähän paremmin tuo työpöytätaso, jotta saa asennon paremmaksi. Mutta pitää tästä lähteä kohta töihin. Oikein hyvää syksyä sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Iloinen viirilippuidea. Hienoa, että tunnet saaneesi otteen vapaasta konetikkauksesta. Nyt muita kuvioita harjoittelemaan. Tuo perusmutka on hyvin tärkeä täytekuvio, mutta moni muu on hauksempi tikata.

  VastaaPoista
 5. Ihana kassi - haluan nähdä sen livenä :)
  Ovitoppari onkin hyvä idea, tehdä se farkkukankaasta.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kassi, tikkaukset näyttävät hyvältä taustana viiririvistölle!

  VastaaPoista
 7. Ompa ihana kassi, tuo viirinauha antaa niin ilosen säväyksen.
  hauska ovitoppari , mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis kassi! Hauskasti olet sen kuvioina viirinauhalla:) ja kauniilla vapaakirjonnalla. Ovistoppari on varmasti tosi kätevä ja hyvä valinta farkkukangas siihen.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Voi, miten kiva kassi! Viirinauha on hauska idea!

  VastaaPoista
 10. Ihana juhlaviirikassi! Moni purjehtija pitäisi tuollaisesta. Tikkaukset näyttää sujuvan hienosti. Tuo ovistoppari on oivallinen. Minulla kahvakuula toimittaa tuota tehtävää, kun muutakaan en ole keksinyt.

  VastaaPoista
 11. Tykkään tosi paljon tuosta sinun viiri kassist!! Ja mahtava idea tuo oven stoppari!!

  VastaaPoista
 12. Wau, kyllä on hienot tikkaukset ja muutenkin kaunis kassi.

  VastaaPoista
 13. Hauskat viirit kassissa! Näyttää hienolta.

  VastaaPoista
 14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista