Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 13. lokakuuta 2014

Parhaat treffit pitkiin aikoihin


 Marle ja Maritta  ovat jo kertoneet viime lauantain Uudenmaan aluetilkkutreffeistä ja samaa mieltä olen heidän ja varmaan monen muunkin kanssa siitä, että mukavaa oli.
Tässä on minun tuotokseni kyseisestä tapahtumasta, neulakirje, monotypia-kankaankuvionti ja paperikangas, jossa vehnäjauholiimalla kiinnitettiin kankaan päälle paperia, kangasta, pitsiä ja tyhjiä teepusseja kuvioiksi. Kuivumisen ja  pienen tuunaamisen jälkeen uudistunutta kangasta voi hyödyntää esimerkiksi kortteihin.

 Neulakirjeen sain hyvään alkuun työpajassa ja onnistuneen päivän innostamana teinkin sen valmiiksi kotona jo samana iltana. Hyvä niin, muuten olisi ehkä jäänyt keskeneräiseksi ja unohtunut. Huomatkaa, miten hyvin olen onnistunut piilottamaan epäonnistuneet kulmissa olevat pykäpistot nuppineulojen nupeilla.

  Nyt riittää käsinompelun tarvikepaketteja joka lähtöön. Viime viikolla väkersin tuollaisen sydämen muotoisen nyytin. Teepussikukkaron ohjeen nappasin Maisalta.

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille.

11 kommenttia:

 1. Tuo tekemäsi neulakirje on sitten mainio ja tarpeellinen , se on hyvä laittaa käsilaukkuun vaikkapa treffeille lähtiessä:)))

  VastaaPoista
 2. Varmasti on ollut kiva päivä ja kaikkia mukavaa olette siellä tehneet:) Olisipa ollut kiva olla mukana...

  VastaaPoista
 3. Hieno sinun kirjasesta tuli,ihastelin noita reunapistojen tasaisuutta. Hyvä keksintö laittaa nuppikset korostamaan kulmien terävyyttä! Minäkin sain jo valmiiksi omani, mutta en ole jaksanut kuvata. Sehän on ihan hierveästi voimia vaativaa.

  VastaaPoista
 4. Ahkerat ja mukavat treffit teillä on ollut! Kaikilla niin hienoa jälkeä. Teepussikukkaro täytyy ehdottomasti kopioida minunkin :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kauniitä käsitöitä, tosi hyvä tuo neulekirjanen... Pussukat kivoja .... voi kun osaisi noin:)

  VastaaPoista
 7. Hauskoja ja käteviä ompeluksia!

  VastaaPoista
 8. Aivan hurmaava tuo teepussi+kuppipussukka. " Pakko tehdä" lista kasvoi taas yhdellä uudella idealla :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja ja mielenkiintoisia töitä.

  VastaaPoista
 10. Voi, miten kivat treffit teillä on ollut! Pääasiassa yksin tilkkuilevana olen ihan vähän kateelinen näistä tapahtumista.

  VastaaPoista
 11. Voi kun olisi päässyt mukaan treffeille. Ne kuulostaa niin hauskoilta. Neulekirja tosi kiva pikku lahja idea!!

  VastaaPoista