Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

maanantai 10. marraskuuta 2014

Siivouksen välttelyä


 Talvi pelotteli tulollaan ja luntakin oli maassa kymmenisen senttiä, mutta täällä kukkii vielä auringonkukat......................ja kissat kehräävät tyytyväisinä kasvihuoneen pöydällä. 

Tarkoituksenani oli aloittaa joulusiivous tänä vuonna ajoissa ja ensimmäisenä laittaa kangasvarasto järjestykseen. Toisin kävi. Epäjärjestys on ennallaan, mutta valmistui neljä pussukkaa.


Hyvää alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Mitä sitä siivoamaan kun voi tehdä noin kauniita pussukoita.Mainioita nuo kissakankaat :)

  VastaaPoista
 2. Auringonkukat ovat kiva muisto kesästä ja kissapussukat ovat niin lutuisia. Kyllä sitä vielä ehtii siivoamaan, ennättää tulla jo uutta sotkua jos aloittaa liian aikaisin.

  VastaaPoista
 3. Nuo kissapussukat ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
 4. Hei, ellei kangaskaappi olekaan putsis clean, niin vähän kangasta vajaampi kuitenkin! Kivat pussukat bonuksena! Tykkään noista kissakankaisista tietysti enemmän.

  VastaaPoista
 5. Kuule, ompele vaan pussukoita, siivota ehtii todella paljon myöhemminkin. Ahdistaa pelkkä ajatuskin jostain ylimääräisestä siivouksesta. Jouluna ei kukaan näe mitään, kun pitää kynttilävalaisuksen kohtuullisena. Pitää olla tunnelmallista ja hämärää. Tuo alin kissapussukka on ihanin.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, niin siinä käy kun kankaita alkaa siivomaan:) Pussukat ovat hienoja ja ensimmäiset kivan kesäisi ja kissut suloisia!

  VastaaPoista
 7. Pussukoihin käyttämäsi kankaat on nyt siivottu mukavaan kolmiulotteiseen järjestykseen. Ja eikun seuraavien kankaiden kimppuun.
  Kuulemani mukaan ihminen kaipaa sitä enemmän ulkopuolista järjestystä, mitä kaaosmaisempaa pääkopan sisällä on. Tämän teorian mukaisesti minun varmaan pitäisi olla koomassa.

  VastaaPoista
 8. Mainiot pussukat, kissat on ihan ykköset!

  VastaaPoista
 9. Aina ompelu siivoamisen voittaa, etenkin jo tuloksena on jotain noin kaunista. En ole kissaihminen, mutta silti tykkään kissakankaistasi.

  VastaaPoista
 10. Kyllä siivoaminen on yliarvostettua, nämä pussukat voittaa sen mennen tullen! Vaikea päättää kummista pidän enemmän: kukkiin päin aina kallellaan mutta kissat ovat tällä kertaa kyllä aika hypnoottisia...

  VastaaPoista