Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sitä sun tätä


 Tilkunviilaajan järjestämässä blogiarvonnassa minulla oli onnea ja voitin tämän matkalaukun nimilapun. Tulikin tarpeeseen, kapsäkkini on saanut nyt koristuksekseen tämän hienon ja tarpeellisen lisän. Lapun etupuolella on tasku muovin alla ja takakangas onkin mitä sopivinta ompelevalle matkaajalle. Kiitos Tiina!
 
 Toivottavasti näiden mukialustojen glögilaseista juodaan lämmittäviä ja maistuvia juomia. Ompelin näitä käsityökerhon arpajaisiin.
 Aurifilin blokit ovat olleet tänä vuonna vähän sitä sun tätä, mutta tämä marraskuun  " Tossed Salad" on mielestäni ihan huippuhirveää salaattia.  En haluaisi tuota lautaselleni enkä pöydälleni. Hyi ja vielä lisämausteena omat lilat ja pinkit kankaat. Tilkkutdesingerin näkemys tämäkin.
Ompelin vielä yhden karkkipaperipussin, vaikka mielummin pysyttelen kankaissa. Tämän saa eräs nuori herra kadottamansa kettukukkaron tilalle. Toivottavasti se korvaa entisen säilyttimen.

Hyvää ja rauhallista joulun odotuksen aikaa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hienoa, jos matkalaukun nimilapputasku pääsee matkalle! Olen kanssasi samoilla linjoilla, salaattiblokki on kummallinen. Kiva oli nähdä samaa kuponkikangasta mukinalusissa kuin itsellä, eri kankaaseen yhdistettynä.

  VastaaPoista
 2. Kun Tilkkutaiwas-blogin Hannele voitti Aurifilin arpajaisissa ihanan valikoiman Aurifil-lankoja, niin ajattelin että pitäisi itse lähteä leikkiin mukaan ensi vuonna, mutta esittelemäsi marraskuun blokki panee empimään.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kivasta blokiarvontavoitosta! Aurifil blokki oli minunkin mielestäni aika oudon näköinen, vaikka en ole sitä vielä tehnytkään:)

  VastaaPoista
 4. Nimilappujuttu on hieno ja tuskin on samanlaista muilla. Tuo blokki on kyllä ihan kamala ja ihan oikein, että laitoit siihen inhokkikangasta. Sopivat malli ja kankaat yhteen ja saattavat vaikka muuttua paremmiksi yhdessä. Kettupussukka korvaa kaikki kadonneet kukkarot ja rahatkin, jos sattuivat nekin häviämään. Mukinaluset ovatkjin kivat arpajaispalkinnot! Sopivat niin miehille kuin naisillekin.

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä blokista! Aurifilin blogissa blokkeja oli laitettu monta vierekkäin, ja sillä tavalla ne olivat hiukan paremman näköisiä. Mutta yksittäin ei toimi, ei. Olen ommellut Aurifilin blokkeja kaksi vuotta, ja tämän vuoden blokit ovat vuoden loppua kohti vain muuttuneet kummalisimmiksi, vaikka ovatkin olleet helpompia kuin viimevuotiset. Joulukuun blokki on muuten julkaistu tänään. Tuohon salaattiin verratuna ihan ok.

  VastaaPoista
 6. Kettupussukka on hauska ja tarpeellinen varmalla. Kaunis arpajaisvoitto :) Hyvää joulun alusaikaa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ihanaa suklaata ja hauska kortti!

  VastaaPoista