Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

perjantai 6. helmikuuta 2015

Kierrätyskassi

 Kovin jäi vähäisiksi ompelut pitkän sairausloma aikana. Tarkoitus oli saada valmiiksi keskeneräisiksi jääneitä töitä, mutta tulos jäi olemattomaksi. Nyt olen harjoitellut liikkumista uudistetulla jalalla ja miettinyt, että olikohan kävelyn oppiminen lapsena näin työlästä. Ompelukone on saanut levätä pitkiä aikoja, mutta parin viikon takaisella Hiiden Opiston kurssilla innostuin tästä portaittain ommeltavasta tilkkupinnasta.        ( Valkoinen höttö kuvassa on lunta, jota sataa aina vain lisää.)
 Malli on aika helppo ja nopea...........
 ... ja ompelin kotona toisenkin tilkkupinnan tätä kassia varten. Kurssilla tehdystä pitäisi myös valmistua kassi,
Käsityökerhossa meillä on tämän vuoden teemana kierrätys ja tämä sopii siihen aiheeseen lähes täysin, vain vetoketju ja välivanu on uutta. Sininen kangas on vanhaa farkkuhametta, oranssinkirjavat tilkut killan vaihtokangaslaatikosta ja vuori ystävätteren kesämökin vanhaa verhoa.

Hyvää helmikuuta teille kaikille.

12 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että jo harjoittelet kävelemistä! Toivon, että pian taas osaat. Kiva kassi ja kauniissa ympäristössä!

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun jalan paraneminen on jo tuossa vaiheessa:)
  Kivan näköinen tilkkupinta ja kassi, hyvää kierrätystä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hienoa että jalka paranee ja voit jo köpötellä.
  kassi on aivan mahtava,farkku sopii hyvin kaveriksi värikkäälle.

  VastaaPoista
 4. Varmasti mukava päästä liikenteeseen! Pirteä kassi!

  VastaaPoista
 5. Mekin teimme joskus työviksen kurssilla tuollaisen tilkkupinnan. Tein siitä kassin, mitäs muutakaan. Iloinen kassi ja vetskarit ja kaikki! Joko menet kohta tanssimaan kinttuinesi?

  VastaaPoista
 6. Kassi on todellakin kivan pirteä. Joskus sitä kuvittelee saavansa aikaan enemmän mikä on mahdollistakaan, kertoo nimim.kokemusta on.
  Vähän aikaa aristelet jalan kanssa ja sitten unohdat että se on kipsissä ollutkaan, kertoo nim.kokemusta on kummankin jalan kanssa;)

  VastaaPoista
 7. Näpsäkkä kassi! Ja niin hyvin kierrätetty. Hyvä että olet päässyt jo kävelyharjoittelua testaamaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Hyvä esimerkki, ettei aina tarvitse lähteä kangaskauppaan saadakseen kaunista aikaan! Toipumisia ja pitempiä askeleita!

  VastaaPoista
 9. Todella raikas ja "ekologinen" kassi! Kierrätystä parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 10. Kassi on niin kuvauksellinen hennoilla oksilla. Toivottavasti opitte tuntemaan toisenne pian, sinä ja uusi jalkasi ja että yhteistyö sujuu mutkattomasti.

  VastaaPoista