Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kesäkassi

 Valmistuihan se viimeinkin, kevään aikana kansalaisopiston kurssin oppien mukaan ommeltu kesäkassi. Opettaja oli nimennyt sen Maija Poppasen kassiksi. Hyvin voisi lähteä sateenvarjolennolle Maijan kanssa, on sen verran vahvaa ja jämäkkää tekoa, että kestäisi hyvin kovatkin ilmavirtaukset.
 Kesäkassiksi tämän tekee vuorikangas, joka on kukallinen ja äitelä. Lokeroita on sivut täynnä, joten tavaroiden pitäisi pysyä järjestyksessä. Ulkopinta on vanhaa farkkua ja välissä on patalappuvanua.
 Vuoden aikana ommeltiin monenlaisia pusseja, oikean puoleinen on pikamalli, jossa pussukka valmistuu yhdellä ompelukierroksella. Mökkiä voi kanniskella kaulassa lomaa odotellessa.
Tämän aamun pussukka.


Hyvää viikonvaihdetta teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihana kassi ja pussukatkin niin upeita että mie vaan kateellisena huokailen. Siulla on kyllä taitoa tehdä tilkuista taidetta :)

  VastaaPoista
 2. Hmm. mielenkiintoinen kesäkassi. Ihmettelen miten olet tilkut asetellut, jänskän näköistä. Kivasti viimeistelevät nuo metallirenksut kahvoissa.

  VastaaPoista
 3. Tuosta talosta tuli aivan ihana! Ja farkkukassi on myös hieno! Kannatti tehdä opettajan mallin mukaan, jotta sait noin hienon kesäkassin.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kaikki ja hauska kuvio kassissa, kiva tuo viimeisessä kuvassa oleva pussukka!

  VastaaPoista
 5. On tosiaan vankan näköinen, kyllä kelpaa tavaroita kanniskella! Ihana pikku talo!

  VastaaPoista
 6. Tuollaista kesäkassia tarvitaan joka käänteessä! Ja aivan mainioita muutkin pienemmät säilyttimet! Taas voisin varastaa talomallin... terveisin nimimerkki koukussa taloihin. Hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 7. Minulla on vielä harjoittelussa noissa kasseissa nuo lokerikot sisällä. Tekemäsi Maija Poppanen kassi on kaunis. Muista pussukoista puhumattakkaan. Mökki pussukka tietysti on suosikkini!

  VastaaPoista
 8. Kiva malli tuossa Maija Poppas-laukussa! Hyvä kun on sisätaskuja ettei lennellessä tavarat sekoitu;)
  Hauska tuo mökki!

  VastaaPoista
 9. Kassin pienet värilliset neliöt ovat hyvä pari "raskaammalle" farkulle. Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 10. Maija Poppanen on tavattoman käytännöllinen ollakseen nii hassu kuin on. Taskupaljous on aina hyvästä, samoin vahvuus. Mökkipussukka on aivan liian ihana ja alimmassa voisi viedä banaaneja jonnekin, vaikka retkelle.

  VastaaPoista
 11. Hieno kassi, farkku on aina hitti ja pussukat niin söpöjä

  VastaaPoista