Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Tellun näköinen pussukka


Tässä on Tellu, oikein hellyttävä ja kelpo koira kaikkine poskihetaleineen, roikkuvine  kuolatappeineen ja tuhisevine henkäyksineen. 

Tässä on pussukka, jonka annan Tellun emännälle.  Ostin kankaan tämän kuvan takia. onhan yhdennäköisyys ( Tellun kanssa ei emännän ) niin ilmeinen. Tosin pussukan buldoggi osaa pitää suunsa kiinni toisin kuin Tellu, joka hymyilevällä ( aina suu auki, joko kerjää ruokaa tai kuorsaa ) naamallaan ja kiltillä luonteellaan hurmaa kaikki kohtaamansa ihmiset.


Pussin toisella puolella on tämä sievä puudeli.


Ompelukoneeni ovat huollossa ja nyt ommellaan ainakin vähän aikaa tällä satasen Singerillä. Ostin koneen syksyllä ja samaan hintaan tuli vielä ihan kunnollinen höyrysilitysrautakin. Kone on kevyt, kova-ääninen ja tikki joskus aika surkeaa, mutta se on ollut helppo kuljettaa ompelutapahtumiin ja sainhan tehtyä sillä nyt tuon Tellu-pussinkin. 

Hyvää alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Yhdennäköisyyttä on, pussin kuvalla ja koiralla. Ensin luulinkin että koirasta on otettu valokuva ja kuva on liitetty pussiin:) Ottaisin kyllä ton puudelinkin:)

  VastaaPoista
 2. No, ihan Tellun näköinen! Kiva pussukkaidea!

  VastaaPoista
 3. Ihanan lelumainen tuo Singeri. Varmaan näppärä sijaiskone. Tellu on ilmeisesti rotuspeksin mukainen, kun on noin yhdennäköinen kuvan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kivapussukka ja hauska idea.
  Tellun näköinen kuva ja näpsäkän näköinen sijaiskone:)

  VastaaPoista
 5. Tellu on söpö ja pussukka myös. Minäkin luulin että on tulostettu valokuva kankaalle ja siitä ommeltu. Hienosti konesijainen näyttää ompelevan.

  VastaaPoista
 6. Ihana pussukka mutta Tellu taitaa olla vielä ihanampi :)

  VastaaPoista
 7. Ihana ihana IHANA Tellu <3
  Ja pussukka on nätti myös;D

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihania nuo Tellut, siis koira ja pussukka.

  VastaaPoista
 9. Mutta mitä sanoi Tilkku, kun koirapussukoita ompelit, vai teitkö salaa? Mitähän Tellu tuumaa pussukan kuvista? Söde matami se on. Kone on ihan lelun näköinen ja ensin luulinkin, että olet jostain kirppikseltä sen ostanut. Varakoneet muuttuu välillä hyvinkin tärkeiksi ja ymmärrettävästi ne pitävät kovaa melua ittestään kun kerran esille pääsevät.

  VastaaPoista
 10. On mallinsa näköinen pussukka... aivan ihana!
  Suloinen Singeri:)

  VastaaPoista
 11. Kylläpäs onkin kuin valokuva! Emäntä tykkäs varmasti hienosta pussukasta. Varakone pitää olla, se on selvä :) Singer on tehnyt oikein pinkin mallin :)

  VastaaPoista
 12. Onpa hauska pussukka ja niin ihana malli! Varmasti on mieleinen emännälle.

  VastaaPoista
 13. Ihana pussukka! Mistä tuollaista kangasta oikein saa? Itselläni puudeli ja kovasti tuollaisen pussin minäkin haluaisin :) Tellu on myös supersuloinen!

  VastaaPoista
 14. Nice post, things explained in details. Thank You.

  VastaaPoista