Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lokeroilla ja ilman


 Tällaisen tekeminen on ollut mielessäni jo pitemmän aikaa ja nähtyäni Tiinatein ja Lean blogeissa monilokeropussukat valmiina, niin pitihän minun yrittää. Tämä on ihan oma versioni, ohjeet olisi tosin voinut tilata, mutta youtubesta löytyi videoita ja niitä soveltaen tämä valmistui. Kieltämättä kunnon ohjeet olisivat helpottaneet ompelua monessakin vaiheessa.


 Kankaissa kukot kiekuu, mehiläiset pörrää, maissi kasvaa ja melonit paisuvat amerikkalaisella farmilla eli tosi maalaismeininkiä.


Pussukalla on leveyttä 22 cm ja korkeutta noin 13 cm. Ehkä teen toisenkin samanlaisen, ompelu ei ollutkaan niin vaikeaa kuin kuvittelin.


 Tämä pussi on vähän enemmän kotimaisempi.......


........ja kuvaa hyvin tämän kesän sääoloja, kukat kukkivat, leppäkertut lentelevät ja mökin katolla on lunta. Tosin toissapäiväisen raekuuron jälkeen täällä oli maa valkoinen katon sijaan. Pussille sopiikin  nimeksi " Kesä 2015"Pari pientä kissapussukkaa pienille tavaroille.


Hyvää lomaa lomalaisille ja aurinkoisia päiviä kaikille!


Ps. Kiitos mukavista kommenteistanne!

14 kommenttia:

 1. Ihana pussukka ja aivan ihana kangas siinä, kotimaiset versiotkin ovat kauniita:) Monilokero pussukka odottaa täälläkin tekijää:)
  Aurinkoisia päiviä sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sie oot pussukkamestari, taas noin ihania pussukoita olet tehnyt, tuo monilokeroinen on mahtava.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kaikki! Hauska tuo Kesä 15. Hyvin kuvaa tätä kesää, jonka loppu on kuulemma sateinen. Onko tämä kesä edes alkanutkaan vielä? Monilokeroinen on kätevä, en vaa ole omaani saanut valmiiksi, vaikka taisin jjo viime vuoden lopulla hankkia kaavat.

  VastaaPoista
 4. No on pussukassa ainakin lokeroita. En vaan kyllä ymmärrä miten tuollaisen tekeminen onnistuu. Tarttisin varmaan ihan opastuksen kädestäpitäen. Kauniit nuo suomalaiset vehreässä kuvauspaikassa. Kissapussukat on niin suloiset. Toivottavasti tämä tästä kesäksi vielä muuttuu. Silti voi nautiskella...

  VastaaPoista
 5. Taitavaa ja kaunista jälleen! Tuo vaatii myös kärsivällisyyttä, jota itseltä puuttuu......

  VastaaPoista
 6. Tuo lokeropussukka on kyllä tosi kiva. Kyllä se vielä pitää kokeilla joskus. Hyvin tehty ilman ohjeita! heh, hyvä tarina ja nimi vihreällä pussukalla.

  VastaaPoista
 7. Lokerot ovat onnistuneet hienosti! Minullakin on ohje hankittuna mutta en ole vielä saanut aloitetuksi. "Kesä 2015" on niin ihanan heleä, eletään vielä toivossa säidenkin kanssa! Siis ei odoteta sitä lunta.

  VastaaPoista
 8. Oi, kivoja pussukoita!! Tykkään tietysti Kesä 2015 -pussukasta eniten, koska siinä on niin mieleiseni tikkaus ja se on koottu tilkuista juuri niin kuin tykkään! Ihan mahtavat kissankuvat kyllä pienissä pussukoissa.

  VastaaPoista
 9. Hienot pussukat olet tehnyt! Ja selvinnyt monilokeroisestakin upeasti ilman ohjeita.

  VastaaPoista
 10. Hieno lokeropussukka, yhden kun tekee niin tietää mitä on tekemässä. Toista aloittaessa ei ole niin sormi suussa kuin itse olin ensimmäisen kanssa.

  VastaaPoista
 11. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  VastaaPoista
 12. Olisipa mukava oppia tekemaan tuollainen monilokeroinen pussukka. Vaan eipä onnistu. Sinulla on taas ompelukärpänen puraissut koska olet noin monta ihanaa ompelusta tehnyt!!

  VastaaPoista
 13. Ihana, ihana nelivetskarinen, niin mahtavat kankaat!!
  Käväisin eilen Päivölän tilkkuleirillä, jokainen kurssilainen oli tehnyt oman pussukan, kaikki niin erilaisia. Harmittaa, etten päässyt mukaan tekemään omaa versiotani...

  VastaaPoista