Tervetuloa tilkkuilu- ja käsityöblogiini!

torstai 17. marraskuuta 2016

On valmistunut vain..........


           ......................pussukoita ja sukkia, vaikka monenlaisia projekteja varten olen kangasvarastojani penkonut. On löytynyt vain vääränlaisia kankaita ja hetken niitä katseltuani, olen säilönyt ne takaisin kaappeihin ja odottelen, että muuttuisivat sopiviksi. Mahtaakohan kenellekään muulle käydä niin?


Pari tilkkupussukka ompelin silppulaatikosta löytyneistä suikaleista ja aika toisiinsa sopimattomista väreistä tuli ihan kelpo tulos.
 

Ruskeasävyisessä pussukassa kurkistelee kotikissa.Peruspussukoita joululahjoiksi.
 

Sukkakutomo on toiminut kohtalaisen tuottoisasti. Olen tilannut aikaisemmin Adlibriksestä kirjoja, mutta nyt siellä on myynnissä vaikka mitä, lankojakin. Tilasin kokeeksi tuota musta-harmaata sukkalankaa ja joka kerässä oli solmuja, joiden jälkeen lanka jatkui ihan väärän värisenä. Haluan, että molemmissa sukissa on raidat suunnilleen samoissa kohdissa, paitsi noissa räsymattosukissa, jotka on neulottu lankajämistä.Mukavaa marraskuuta


16 kommenttia:

 1. Kelpo tulosta on tullut, todellakin! Pussukoissa on kivat tikkaukset:) Sukkasatoa on myös syntynyt kohtalaisen paljon:)

  VastaaPoista
 2. Onpas siellä oltu tehokas. Sain jostain kaupasta pätkävärjättyjä sukkalankoja, joissa oli paljon solmuja ja solmun jälkeen kuvio jatkui ihan eri kohdasta. Haukuin kaupan lyttyyn ja syytin niiden myyneen sekundaa täydellä hinnalla. Sain korvikkeeksi lankoja En tietenkään mitään sellaisia, joita olisin halunnut, mutta kaunis ele kuitenkin. Pätkävärjättyjen lankojen kuvioiden pitää stemmata eikä langoissa saa olla jatkoksia. Haukuit nyt Adlibriksen julkisesti, pistä sinne vaatimus uusista langoista. Sekundan myyminen priimana ei vaan käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen rekklamoinut asiasta ja sain ympäripyöreän vastauksen lisäksi viitosen lahjakortin. Lankaostokseni teen tämän jälkeen lankakaupoissa tai tutussa lähikaupassa kyseisen firman sijaan.

   Poista
 3. Kauniita pussukoita, olen itsekin ommellut vastaavia pukinkonttiin, vielä pitäisi valmistaa lisää. Sukkakokoelmasi näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia ja pussukoita. Varmasti kuuluu aattona ihastuksen ääniä, kun paketteja aukaistaan illalla.
  Saat olla tyytyväinen!!!

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin syntynyt sukkia. Pussukat on kauniita ja niitä tarvitaan aina.

  VastaaPoista
 6. Hienoja pussukoita olet ahkeroinut, kyllä nuo kelpaavat! Sukkiakin on syntynyt, kauniita!

  VastaaPoista
 7. Kauniita pussukoita ja paljon! Niitä on kiva antaa lahjaksi. Aikas moinen sukkatehtailija olet :)

  VastaaPoista
 8. OI, noista yksistä sukista tuli välittömästi mieleen englantilaiset lakut! Pussukat ovat ihania, väritys juuri hyvä ja iloinen.

  VastaaPoista
 9. Niin, ja minulla on paljon ihan tyhmiä kankaita, ollut jo kauan, eikä ne ole muuksi muuttuneet!

  VastaaPoista
 10. Vau, mitä ahkeruuttaa ja hienoja tuotoksia!

  VastaaPoista
 11. Aiai miten ihanaa satoa! Joka rintamalla! Mukava antaa! Kyllä on ikäviä kankaita minullakin. Niitä tulee vain säilytettyä vaikka tietää että käyttämättä jää kun on jo monta vuotta jäänyt!

  VastaaPoista
 12. Hertsileijaa, Joulupukin pajassa on oltu ahkerana!! Kaunista!

  VastaaPoista
 13. Kaunista satoa - luin useita postauksiasi vasta nyt! Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista